Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Sfaturi de securitate pentru companiile mici care se promoveaza pe Facebook

27 /Iun2017
Tags: promovare facebook

Aproape doua miliarde de utilizatori activi, aproape doua miliarde de oportunitati de dezvoltare. La acest nivel a ajuns vestita retea de socializare. Si nici nu este de mirare.

In spatele fiecarei companii mici se afla un vis. Timp, efort si pasiune investite pentru a transforma acest vis in realitate. Acum mai trebuie doar sa va faceti cunoscuti. Cel mai simplu mod? Un cont pe o retea de socializare. Aici intervine Facebook.

Facebook a devenit din ce in ce mai important pentru proprietarii de companii mici – fie pentru a interactiona cu diferitele comunitati, a atrage noi clienti, a dezvolta si a extinde portofoliul de produse in urma unei decizii bine documentate, totul este acum posibil gratie retelei de socializare ce numara 1,9 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna.

Fara indoiala, exista si riscuri, iar o buna intelegere a acestora este esentiala.

Specialistii Facebook va ofera cateva sfaturi pentru a va mentine pagina, profilul si afacerea in siguranta. E chiar simplu!

• Mai putini administratori: asigurati-va ca aveti reguli clare cu privire la numarul de persoane care va pot administra Pagina. Chiar daca mai multi administratori pot reprezenta o modalitate eficienta si comoda, riscul de Securitate creste odata cu numarul acestora.

• Responsabilitati bine definite: Asigurati-va ca fiecarui administrator i se atribuie rolul corect in functie de ceea ce necesita postul: Administrator, Editor, Moderator, Advertiser, sau Analist. Cautati "Roluri in Pagina" in Centrul de ajutor Facebook pentru detalii privind diferitele tipuri de acces acordate pentru fiecare rol.

• Atentie la schimbari: Asigurati-va ca retrageti rolul de administrator de Pagina unui angajat daca acesta paraseste afacerea dumneavoastra. Pentru a administra Roluri in Pagina, accesati Pagina de Facebook a afacerii dumneavoastra, apasati pe Setari si accesati Roluri in Pagina. Stergeti fostii angajati apasand pe X in dreptul numelor acestora, apoi apasati pe Salveaza modificarile.

• Fara conectari suspecte: Activati aprobarile de conectare pe orice conturi de Facebook - inclusiv ale angajatilor - care va pot administra pagina. Aprobarile de conectare sunt un mecanism de securitate prin care vi se cere sa introduceti un cod special atunci cand cineva incearca sa se conecteze la contul dumneavoastra de pe un dispozitiv nerecunoscut. Codul va fi trimis pe dispozitivul dumneavoastra mobil. Puteti activa aprobarile de conectare din setarile de securitate ale contului dumneavoastra

• Dispozitive mobile sigure, conturi la fel de sigure: Securizati-va dispozitivele mobile. Facebook se bazeaza pe telefoanele mobile pentru autentificare, ceea ce inseamna ca securizarea telefonului mobil este o parte importanta a mentinerii in siguranta si a contului si Paginii dumneavoastra de Facebook. Puteti sa va securizati dispozitivul mobil utilizand toate functiile de securitate disponibile pe telefon cum ar fi codurile, codurile PIN si parolele.


Sursa: Mediafax.biz

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Sfaturi de securitate pentru companiile mici care se promoveaza pe Facebook":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".