Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Doi din trei angajati sunt deranjati de acest aspect, atunci cand sunt la birou!

11 /Sep2018
Tags: zgomot la birouangajati bine platiti 2018

In era moderna in care traim beneficiem de multe facilitati, dar revolutia tehnologica a adus cu ea si anumite aspecte mai putin placute, care ii deranjeaza pe angajatii din toata lumea si nu numai.

Astazi vom vorbi despre zgomotul de fond, generat de trafic, lucrari, oameni, etc. In special atunci cand traiesti intr-un oras mare tinzi sa te confrunti cu acest aspect aproape zilnic.

Asadar, statisticile realizate la nivel global, arata ca doi din trei angajati sunt deranjati de zgomotul de la birou, iar prin aceasta se refera la acel agomot de fond, ambiental. Acest aspect le poate scadea productivitatea salariatilor, avand in vedere ca este un real stres pentru unii dintre ei. Ne referim in special la cei care lucreaza cu date exacte si au nevoie de o atentie perfecta.

Cercetarea realizata de Plantronics, arata ca mai bine de 64% dintre angajatii din birouri considera ca izolarea fata de zgomotul ambiental ii poate ajuta sa devina mai creativi si productivi, informeaza Agerpres.

Avand in vedere ca legislatia a inceput sa fie mai permisiva in ultimii ani, cu privire la locatia de unde se desfasoara munca, lucrurile au inceput sa se indrepte. De exemplu, cei care lucreaza de acasa, de la o cafenea sau care au voie sa asculte muzica la casti la locul de munca sunt mai productivi, conform cercetarii.

Asa ca, atunci cand aleg o locatie, angajatorii ar trebui sa se gandeasca foarte bine inainte de a lua o decizie. Cele aflate in zone foarte zgomotoase nu sunt neaparat oportune, chiar daca sunt plasate in centrul unui oras mare. Specialistii spun ca un angajat are nevoie de aproape 25 de minute pentru a reusi sa se concentreze din nou asupra unui aspect, odata ce i-a fost afectata atentia.

Asa ca, daca angajatii sunt distrasi de mai multe ori pe zi, pot avea probleme in a-si canaliza din nou energia asupra taskurilor.

Cel mai bine platiti, in 2018, sunt angajatii din aceste 2 judete


Ei bine, poate te intrebi care sunt romanii cel mai bine platiti, in acest an. In acest sens, Comisia Nationala de Prognoza a publicat un studiu, care arata ca angajatii din Bucuresti si Cluj, urmate de judetele Timis si Ilfov au cele mai mari salarii in Romania. Si nici nu este de mirare, aici fiind prezente multe companii multinationale >>>>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Doi din trei angajati sunt deranjati de acest aspect, atunci cand sunt la birou!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".