Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Ti-ar placea sa lucrezi la Facebook? Iata ce calitati trebuie sa ai

29 /Iun2017
Tags: facebook angajare

Sa lucrezi la Facebook poate fi un vis maret si probabil ca multi tineri aspira la un job in vestita companie fondata de Mark zuckerberg in anul 2004. Celebra retea de socializare a cuprins intreg mapamondul si poate fi o adevarata realizare sa ai un loc de munca in cadrul acestei corporatii de succes.

Asa se face ca un director de la Facebook a hotarat sa le dezvaluie aspirantilor ce calitati ar trebui sa detina, pentru a se angaja la Facebook. Este vorba despre Jeff Reynar, un director al departamentului de IT, din New York, SUA.

Acesta a reusit sa intervieveze nu mai putin de 100 de oameni in cadrul unui an. Tocmai de aceea a hotarat sa dezvaluie, pentru Business Insider, ce fel de persoane se cauta si cum ar trebui sa fie cei care doresc sa lucreze in cadrul retelei de socializare.

In cadrul interviului,  Reynar a declarat ca se doreste angajarea unor oameni capabili sa se confrunte oricand cu probleme dificile si carora nu le este teama de provocari. Clientii sunt pe primul loc, asa ca dificultatile tehnice trebuie rezolvate intr-un mod profesionist. De asemenea, este important sa se rezolve acele problemele grave, cele mici pot astepta. Asa ca este important ca viitorii angajati sa stie cum sa prioritizeze sarcinile, astfel incat sa fie rezolvate cele mai semnificative, in primul rand.

Jeff Reynar a mai adaugat ca nu pune accent pe studii de specialitate, ci il intereseaza oamenii care vor cu adevarat sa invete si sa isi depaseasca conditia. De asemenea, conducerea Facebook doreste sa angajeze straini, pentru a exista o diversitate culturala. Acest aspect este perfect normal, avand in vedere ca reteaua de socializare este prezenta in aproape toate tarile de pe glob.

Sfaturi de securitate pentru companiile mici care se promoveaza pe Facebook


Aproape doua miliarde de utilizatori activi, aproape doua miliarde de oportunitati de dezvoltare. La acest nivel a ajuns vestita retea de socializare. Si nici nu este de mirare.

In spatele fiecarei companii mici se afla un vis. Timp, efort si pasiune investite pentru a transforma acest vis in realitate. Acum mai trebuie doar sa va faceti cunoscuti. Cel mai simplu mod? Un cont pe o retea de socializare. Aici intervine Facebook...citeste mai multe aici >>>

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Ti-ar placea sa lucrezi la Facebook? Iata ce calitati trebuie sa ai":
Rating:

Nota: 3.33 din 5 din 3 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".