Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Metoda verificata prin care sa ramaneti la curent cu modificarile din Codul Muncii

29 /Mai2017
Tags: codul muncii

Fiecare profesionist se intreaba ce are de facut ca sa fie cat mai eficient. Pentru ca odata cu eficienta, vine si aprecierea din partea celorlalti pentru munca depusa. Si este firesc sa se intample asa.

Dar cum va asigurati ca luati cele mai bune decizii pe plan profesional? Informandu-va foarte bine!

Cel mai simplu este sa aveti la indemana o lucrare care sa explice in amanunt si foarte-foarte clar fiecare rand din Codul Muncii. Cu interpretari, proceduri de urmat, implicatii, capcane de evitat si spete!

Lucrarea pe CD Consilier Codul Muncii, de la Rentrop & Straton va va fi de un real ajutor!

Pentru ca cele mai mari batai de cap le creeaza modificarile constante din legislatie. Nu mai este clar ce anume se aplica, in ce modalitate si cand. Dar Consilier Codul Muncii ofera solutii pentru orice problema. (...detalii aici>>)


Consilier Codul muncii este lucrarea care face un lucru esential pentru dvs., angajatori, juristi sau manageri HR: va dezvaluie toate subtilitatile care se ascund in spatele formularelor seci ale articolelor din Codul Muncii. Subtilitati care, de obicei, devin evidente la primul control ITM sau la primul proces pierdut cu unul dintre angajati, care v-a contestat o decizie in instanta.

Cei de la Rentrop & Straton vin si cu o oferta avantajoasa: primiti cadou Kitul de documente instant obligatorii pentru Legislatia muncii si Salarizare, care va ajuta sa reduceti cu 87% timpul de realizare a documentelor solicitate la un control ITM!  

Dar asta nu e tot! Pentru ca isi doresc sa beneficiati de aceste lucrari extrem de folositoare, ofera si o reducere, timp de 7 zile!

    20% REDUCERE, valabila 7 zile!

    ECONOMISITI 129 lei!

 ...click aici pentru formularul de comanda >>


Beneficiati de un serviciu unic de informare si consultanta, care va pune la dispozitie:

 

1. Lucrarea de baza- CD continand peste 1.000 de pagini de legislatia muncii comentata

 

2. Serviciul de actualizare lunara a informatiei prezente in lucrarea de baza (...detalii aici>>)

 

3. Serviciul de consultanta personalizata, in scris, prin e-mail pe adresa consilier@rs.ro si telefonic, in fiecare marti in intervalul orar 16.00 – 18.00

 

4. Participarea la 4 seminarii online unde puteti adresa intrebari si primiti raspunsul de la cel mai bun specialist in domeniu. Profitati inca o data de consultanta pe legislatia muncii, salarizare si HR. Urmatorul va avea loc in luna iunie.

Ultimul webinar a avut ca subiect: Detasarea lucratorilor in cadrul prestarii de servicii transnationale. Evenimentul online are urmatoarea structura: in prima parte - o prezentare video si in a doua parte - sesiune de intrebari si raspunsuri.
(...detalii aici>>)

 

5. Abonament GRATUIT la newsletterul electronic Expert Legislatia Muncii ce contine ultimele noutati din legislatia muncii, exemple de aplicare a Codului muncii precum si comentarii ale specialistilor asupra diverselor situatii atipice din relatia angajat-angajator – importanta sursa se informare pentru profesia dvs.

Mai mult, lucrarea se actualizeaza permanent, nu numai cu informatii si comentarii privitoare la noile reglementari (furnizate aproape in timp real), ci si cu modificarile practicii. Pentru ca uneori nu in Monitorul Oficial se poate intalni o anumita noutate, ci in reglementarile europene sau in decizii ale unor instante sau in anumite norme interne ale inspectoratelor de munca.


Lucrarea cuprinde intreaga legislatie a muncii, de la Angajare (A 10) la Zilieri (Z 10), organizata alfabetic, astfel incat in mai putin de 4 minute sa puteti identifica exact raspunsul la problema concreta cu care va confruntati. Si nu va exista problema pentru care sa nu gasiti raspuns. De asemenea, ar fi pacat sa nu profitati de reducere!

Descoperiti toate avantajele ofertei >>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Metoda verificata prin care sa ramaneti la curent cu modificarile din Codul Muncii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".