Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Tehnici recutare. Angajatul perfect exista! Modalitatea prin care va asigurati ca NU ajunge la concurenta

04 /Dec2018 Exclusiv
Tags: tehnici de recutaremetode de recrutare a personaluluirecrutarea personaluluietapele procesului de recrutare si selectietehnici si instrumente de recrutare

Statisticile spun ca probabilitatea de a alege angajatul cel mai potrivit in urma unui interviu este mai mica de 2%. Descurajant? Nu ar trebui sa fie asa. Pentru ca dvs. puteti face parte din grupul restras care recruteaza persoanele 100% potrivite pentru companie.

Cum?



Folositi tehnicile de recrutare potrivite! Consultati lucrarea 57 de Tehnici pentru o recrutare de succes in varianta online ...click aici pentru detalii despre cea mai apreciata lucrare din domeniu >>

Provocarea cea mai mare a dvs, ca specialist este sa gasiti si sa folositi tehnicile de recrutare ideale.

Sa nu uitam ca recrutarea inseamna:

1. Localizare


2. Identificare
3. Atragere

Desi nu pare complicat, in zilele noastre intalniti  adevarate provocari in procesul de recrutare. Din pacate, greselile sunt costisitoare si se reflecta in rezultatele pe care le are firma. 

Cum a reusit Steve Jobs?

Steve Jobs este recunoscut ca a creat impreuna cu angajatii sai unul dintre cele mai mari branduri, pentru care toti ar fi dorit sa lucreze. A angajat doar oameni pasionati pana la extrem de produsele pe care le-au creat. Mediul pe care Jobs l-a creat in cadrul companiei a fost cel mai potrivit pentru performantele pe care le-au avut.

A incurajat creativitatea, gandirea si exprimarea libere. Asa s-a ajuns la inventia celor mai ingenioase solutii tehnice din ultimii 10 ani.

Jobs a responsabilizat oamenii implicandu-i adanc in activitatea creatoare, facandu-i mandri de inventiile lor. Iar echipa lui a iubit libertatea de gandire si libera initiativa pe care Jobs le-a "impus". Iar rezultatele le foloseste astazi o lume intreaga.
 
Despre modelul Jobs si invataturile pe care le puteti extrage din experientele sale puteti citi in lucrarea 57 de Tehnici pentru o recrutare de succes ...click aici pentru lucrare >>

Desigur, acestea nu sunt singurele informatii utile care vor ajunge la dvs.

Veti afla:

  • Care sunt cele mai eficiente practici folosite la angajarea personalului calificat
  • Cum trebuie sa procedati pentru a recruta cei mai straluciti absolventi
  • Care sunt cele mai eficiente surse de recrutare
  • Cum sa stabiliti criteriile de recrutare pentru alegerea celui mai potrivit candidat
  • Cele mai moderne tehnici de interviu
  • Cum sa procedati pentru a descoperi in timp util informatii importante despre profesionalismul, etica si chiar stilul candidatului din fata dvs.
  • Cum puteti reformula intrebari ce nu s-ar putea afla niciodata intr-un interviu
  • Cum sa corectati "din mers" traiectoria unui interviu, avand in vedere ca dincolo de "scenariul fix" pot exista situatii carora trebuie sa le faceti fata
  • Care sunt greselile de care trebuie sa va feriti in procesul de recrutare
  • Cum sa alcatuiti un anunt de angajare "cu carlig"
  • Importanta bonusurilor
  • Cele mai performante metode de testare a candidatilor
  • De ce trebuie sa vorbiti candidatilor despre training, orientare, valorile companiei 


Nu uitati! Profesionalismul, implicarea, creativitatea si fidelitatea angajatilor sunt elemente-cheie pentru o afacere de succes.

Faptul ca lucrarea 57 de Tehnici pentru o recrutare de succes este de un real folos nu o spunem numai noi, ci si zecile de profesionisti care au ales sa o foloseasca:

"Nu am stiut ca anuntul de angajare are atata importanta. Cate chichite! Aveti dreptate! La cate oferte au tinerii in ziua de azi, trebuie sa te diferentiezi cumva, pentru a-i atrage. Utile si informatiile despre greselile ce trebuie evitate. Felicitari! Excelent produs!"

Anton Petrescu, recruiter, Arad


Aflati sugestii, secrete ale celor ce au reusit, sfaturi si recomandari despre tehnici pentru o recrutare de succes ...click aici pentru detalii complete despre lucrarea 57 de Tehnici pentru o recrutare de succes >>


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Tehnici recutare. Angajatul perfect exista! Modalitatea prin care va asigurati ca NU ajunge la concurenta":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".