Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Impresionati-va colaboratorii, clientii importanti si partenerii de afaceri cu UN CADOU cum n-au mai primit in viata lor!

Oferiti-le un album de lux cu 62 de super-caricaturi pe teme de afaceri, care ii vor face sa rada cu lacrimi!

Viata in firma - albumul cu 62 de super-caricaturi

“Rasul scurteaza enorm distantele dintre oameni”…
…a spus odata comediantul danez Victor Borge.

Transformati chiar acum o portie zdravana de ras in cadoul perfect pentru colaboratorii dvs., viitori sau actuali.

Oferiti-le un album cu super-caricaturi. 62 de caricaturi de un umor spumos, inteligente si profund originale, care surprind cu maxima acuratete situatii frecvent intalnite in orice firma (aveti in casetele de mai jos cateva extrase din album).
Oferiti acest album si veti face mult mai mult decat sa descretiti niste frunti. Prin acest gest va veti rezolva de fapt o problema majora cu care va confruntati de cel putin cateva ori pe luna si care va da adesea batai de cap.
Sa explicam:

Imaginati-va urmatoarea situatie:

Sunteti in biroul dvs. si tocmai urmeaza sa va intalniti cu un client important al firmei dvs. sau, poate, cu un inspector ITM, cu vreun director din Minister, cu un posibil viitor partener de afaceri sau, mai general, cu o persoana cu care tineti mult sa stabiliti o relatie cordiala, daca se poate chiar amicala.


Logic, va ganditi sa faceti o prima impresie frumoasa. Si ce poate fi mai potrivit in acest sens decat un mic cadou?

Ceva necostisitor, desigur, ca sa nu pareti deplasat, dar de mare efect, ceva care s-o determine pe persoana in cauza sa va priveasca de la bun inceput cu simpatie, astfel incat relatia sa demareze sub cele mai bune asuspicii.

Nu credeti ca albumul mentionat mai sus ar fi cadoul perfect?
  •  Aspect de lux
  •  Continut demential
  •  Efect garantat

Nu uitati! Afacerile se bazeaza pe relatiile interumane si depind adesea de asemenea gesturi aparent marunte.Stim, v-am obisnuit pana acum cu produse de stricta specialitate care va ofera solutii concrete pentru problemele de legislatia muncii sau de fiscalitate cu care va confruntati zi de zi.

Dar, daca va ganditi putin, veti vedea ca si in cazul acestui album cu caricaturi tot despre o solutie concreta este vorba - solutia pentru a impresiona in mod placut pe cineva important pentru dvs. si pentru a pune astfel bazele unei relatii fructuoase. Recunoasteti, nu este deloc putin lucru.  Prea multe nu ar mai fi de spus.
In final, poate, doar o mica recomandare:


Va recomandam sa comandati de la bun inceput doua-trei exemplare (cel putin) ale acestui album. Nu de alta, dar cand il veti rasfoi va va veni extrem de greu sa va despartiti de el si sa il faceti cadou cuiva.  

Pretul, oricum, nu este o problema: doar 47 de lei + 5% TVA/exemplar - o suma infima in comparatie cu impresia pe care o veti produce cu un  asemenea cadou.

Tot ce mai aveti de facut acum este sa comandati cartea!

Cu stima,

Ivan Monica,
Coordonator proiect

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE! Doar in luna martie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau Fan Courier.

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*

Prenume*

Telefon  

Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Nota de informare!

termenii si conditiile site-ului!


* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.
© copyright 2012 - 2018 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate. Table 'rswebrs_landingpages.articles' doesn't exist