Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Guvernarea anunta noi modificari pana la sfarsitul anului!

Consilier Codul Muncii va ajuta sa fiti la zi cu orice modificare aparuta in legislatie!

Consilier Codul Muncii

In 2011 au aparut peste 100 de modificari in legislatia muncii, jurisprudenta instantelor specializate in dreptul muncii, contractele colective de munca si practica inspectoratelor de munca. Din punct de vedere legislativ, anul 2012 a adus cel putin la fel de multe modificari ca anul precedent.

Mai mult decat atat pana la sfarsitul anului sunt in dezbatere urmatoarele modificari:

Codul muncii:

 • Multiplicarea temelor de negociere colectiva (dintre cele in prezent aflate in sfera negocierii individuale);
   
 • Amplificarea mijloacelor de protectie a liderilor de sindicat;
   
 • Reducerea perioadei de proba;
   
 • Modificarea reglementarilor privind posibilitatea angajatorului de a stabili unilateral obiectivele de performanta ale salariatilor;
   
 • Imbunatatirea reglementarilor privind munca temporara in vederea alinierii la directiva europeana in materie (Directiva 2008/104/CE) si a eliminarii oricarei posibilitati de discriminare a salariatilor temporari in raport cu cei permanenti;

 
Legea dialogului social:

 • simplificarea procedurii de dobandire a personalitatii juridice de catre sindicate;
   
 • diminuarea rolului reprezentantilor salariatilor si amplificarea rolului sindicatelor;
   
 • reinstaurarea obligativitatii negocierii colective anuale cel putin a salariilor si conditiilor de munca;
   
 • multiplicarea informatiilor pe care angajatorul are obligatia de a le furniza salariatilor, cu prilejul negocierii colective;
   
 • extinderea ipotezelor in care se poate declansa o greva legala;

 


In lupta de zi cu zi pe care o duce intreprinzatorul roman cu schimbarile legislative repetate exista o singura arma eficienta: informatia.
 

Acum aveti solutii pentru toate problemele dvs. de legislatia muncii!

In peste 850 de pagini, Consilier – Codul Muncii interpreteaza Legislatia muncii pe intelesul dvs.: Codul muncii  exact asa cum trebuie aplicat! Cu drepturi si obligatii, cu clauze obligatorii si speciale, contracte si acte aditionale, exemple, modele si exceptii. Legislatia muncii comentata de experti in Codul muncii  astfel incat sa fiti in acord permanent cu Inspectoratul Teritorial de Munca!


Drepturile si obligatiile dvs. ca angajator prevazute in Codul muncii va sunt neclare?


Scapati de teama de a gresi in relatia cu ITM sau cu angajatul! Folositi cu incredere recomandarile si indicatiile Consilierului – Codul muncii. Echipa de autori este formata din specialisti practicieni in legislatia muncii (juristi specializati in dreptul muncii, economisti, specialisti in fiscalitate, consilieri juridici in Ministerul Muncii).


Puteti fi absolut sigur ca indicatiile si recomandarile Consilierului – Codul Muncii sunt 100% legale. Va garanteaza acest lucru coordonatorul lucrarii, dna Raluca Dimitriu, doctor in drept, specializata in dreptul muncii, formator al magistratilor specializati in litigii de munca, in cadrul Institutului National al Magistraturii. Practic, cea care ii instruieste pe judecatorii Tribunalelor de Munca este la dispozitia dvs., in Consilier – Codul muncii.

In plus, fiecare material introdus in Consilier – Codul Muncii este citit de cel putin 2 experti. Fiti sigur ca daca exista o "portita" legislativa sau un articol de lege ce va favorizeaza, specialistii nostri in legislatia muncii il vor descoperi pentru dvs.


Va este greu sa sintetizati toata informatia din Codul muncii si celelalte reglementari uzuale?


Codul muncii, Contractul Colectiv de Munca unic la nivel national, zeci de ordonante de urgenta si hotarari de Guvern, prevederi ale specialistilor din Ministerul Muncii ce se bat caCodul muncii 2012p in cap sau dispozitii complementare ce trebuie "culese" din intreaga legislatie a muncii.

Consilier – Codul muncii va ofera accesul rapid la informatii complete si profesionale despre legislatia muncii. Cele 700 de pagini si peste 80 de capitole si subcapitole ale Consilierului – Codul muncii acopera toate aspectele relatiei angajat – angajator, pana in cele mai mici amanunte. Iar daca va confruntati cu un caz atipic – e foarte simplu: apelati gratuit la serviciul de consultanta de specialitate al Consilierului – Codul Muncii!

Abonati-va chiar acum la Consilier – Codul Muncii si deveniti experti in legislatia muncii.


Cheltuielile cu achizitionarea lucrarii sunt integral deductibile fiscal.
Veti primi lucrarea prin intermediul unui CURIER rapid. Taxele de expeditie vor fi suportate integral de editura noastra. Factura fiscala o veti primi impreuna cu lucrarea.


Solicitati astazi Consilier – Codul Muncii pentru a fi la zi cu ultimele modificari aparute in legislatia muncii.
 


Consilier – Codul Muncii va ofera informatii complete despre toate problemele de legislatia muncii. Fiecare pagina contine un sfat, un exemplu sau o atentionare ce va ajuta sa lucrati mai usor si mai bine. Profitati de experienta specialistilor nostri in Codul muncii  si deveniti expert in legislatia muncii!

Fie ca aveti de-a face cu situatii atipice referitoare la contractul individual/colectiv de munca sau cu probleme obisnuite din legislatia muncii legate de angajare sau concediere, in doar cateva minute gasiti in Consilier o solutie favorabila dvs.


Nu trebuie sa cititi toate cele 868 de pagini. De fapt, nu este nevoie nici macar sa cititi un capitol intreg. Paginile Consilierului – Codul Muncii sunt special concepute astfel incat dvs. sa puteti gasi imediat informatia pe care o cautati.
 

 Codul muncii 2012 Sunteti indrumat rapid printre capitolele Consilierului – Codul Muncii cu ajutorul separatoarelor alfabetice.
Codul muncii 2012 Primiti raspunsuri prompte si sigure la intrebari din legislatia muncii ori de cate ori rasfoiti Consilierul – Codul muncii. Structura de biblioraft si sistemul simplu de codificare a paginilor fac din Consilier– Codul Muncii un instrument de lucru dinamic si interactiv.Codul muncii 2012
Codul muncii 2012 Sunteti in permanenta atentionat – prin cuvinte-cheie, pictograme si semne grafice – asupra aspectelor importante ale unei probleme/situatii.
Aveti un asistent de nadejde in activitatea dvs. De zi cu zi . Consilierul – Codul muncii este scris de experti in legislatia muncii, aflati in contact direct cu angajatii si cu Inspectoratul Teritorial de Munca.
Codul muncii 2012 Primiti solutii detaliate pentru rezolvarea unei anumite situatii aparuta in relatia angajat-angajator, explicate pas cu pas, intr-un limbaj clar si simplu de catre profesionisti in legislatia muncii.
Codul muncii 2012 Lucrati in permanenta conform prevederilor din Codul muncii. Actualizarea constanta a informatiei (posibila datorita structurii lucrarii) va asigura de acest lucru. 


Codul muncii 2012Consilierul – Codul muncii nu contine legislatie! Textele intortocheate ale legii le gasiti oriunde pe internet. Consilierul comenteaza legislatia, face referiri la actul normativ spunandu-va exact ce aveti de facut pentru a respecta prevederile din Codul muncii  (in orice situatie a relatiei de munca), pe cat posibil in favoarea dvs., a angajatorului.

................................................................................................................................................

Sunt mai mult decat incantata de Consilierul – Codul muncii. Daca va vine sa credeti, le-am aratat chiar si sefilor, sa inteleaga si ei ca una este cand vezi textul legii si alta este cand ai legea explicata.

Dragan Vasilica, inspector resurse umane, Hard Construct Romania, Bucuresti.

...............................................................................................................................................

Am contract cu dvs. inca de la infiintarea Rentrop&Straton. Va multumesc ca existati. Este o bucurie sa vad ca exista astfel de oameni seriosi, care fac lucruri de calitate. Sunteti o raritate si este un merit al dvs. Va doresc mult succes si sa continuati tot asa.

Focsaneanu Mirela, director resurse umane, Maldinex, Timisoara
GARANTIE 100%

 


Pentru a va convinge de utilitatea Consilierului – Codul muncii, va oferim o perioada de GARANTIE de 30 de zile. Daca, dupa ce primiti lucrarea, nu sunteti multumit de continut, o puteti returna, in ambalajul original, in termen de 90 de zile. Veti primi inapoi intreaga suma achitata, fara nicio intrebare suplimentara din partea noastra.


Serviciile speciale de consultanta gratuita va ajuta sa evitati sanctiunile din Codul muncii  si celelalte legi speciale:

Codul muncii 2012 Serviciul de Consultanta gratuita

Accesibil exclusiv abonatilor Consilierului – Codul muncii


Codul muncii 2012In cazul in care va confruntati cu o situatie atipica in domeniul raporturilor de munca, ori Inspectoratul Teritorial de Munca si-a anuntat o vizita pe la dvs., puteti solicita consultanta din partea specialistilor nostri in Codul muncii .

Specialistii Codul muncii  vor analiza cu atentie problema ridicata de dvs. si in 24 de ore va vor trimite un raspuns detaliat.


Codul muncii 2012 Serviciul de ACTUALIZARE a informatiei

Accesibil exclusiv abonatilor Consilierului – Codul muncii.

In calitate de abonat al Consilierului primiti periodic comentarii si recomandari privind aplicarea ultimelor reglementari din Codul muncii. Noi solutii, sfaturi si exemple din legislatia muncii care sa rezolve in folosul angajatorului situatiile delicate din relatiile de munca, respectand prevederile din Codul muncii.

Paginile de actualizare le primiti atat in format tiparit cat si electronic, prin e-mail.

Avantajul actualizarilor tiparite
Codul muncii 2012
Le puteti introduce rapid intre paginile Consilierului - Codul Muncii, la capitolul indicat. Aveti astfel, in permanenta, un instrument de lucru actual si adecvat cerintelor momentului.

De asemenea, sistemul de biblioraft al Consilierului - Codul Muncii permite actualizarea, ori de cate ori este necesar, a informatiilor perimate. Informatie legislativa, plafoane de calcul sau exemple ce nu mai sunt de actualitate sunt inlocuite cu noi date, conforme cu actele normative in vigoare.

Avantajul actualizarilor prin e-mail

Le primiti inainte de a primi actualizarea in format tiparit. Practic, aveti informatiile utile mai rapid.

Numai asa puteti fi sigur ca lucrati in permanenta cu informatii corecte, respectand toate prevederile din Codul muncii! 

Abonati-va astazi la Consilierul – Codul Muncii si primiti ABONAMENT GRATUIT la saptamanalul electronic Expert Codul Muncii, Salarizare si Resurse Umane

Ori de cate ori apare o noutate in legislatia muncii, dvs. sunteti primul care o afla, direct de la specialisti! Indiferent de ziua din saptamana, Expert Codul Muncii va atentioneaza asupra ultimelor modificari legislative sau decizii guvernamentale referitoare la Codul muncii.

 • Exemple de aplicare a diferitelor articole din Codul muncii
 • Comentarii ale specialistilor nostri in Codul muncii  asupra situatiilor atipice in relatiile de munca
 • Noutati din legislatia muncii

 

 

Ma abonez la Consilier - Codul muncii si astfel imi asigur:


1. Lucrarea de baza - un biblioraft cu peste 700 de pagini ce cuprinde intreaga informatie la zi in domeniul legislatiei muncii.

2. Serviciul de Actualizare - 16 actualizari – sistem ce permite mentinerea informatiei de specialitate la zi si elimina stresul generat de nesiguranta aplicarii legii prevazute in Codul muncii ;

3. Consultanta de specialitate personalizata GRATUITA, in scris! Ne trimiteti intrebarile dvs. prin e-mail si primiti raspunsul in 24 de ore!

4. Saptamanalul electronic Expert Codul Muncii, Salarizare si Resurse Umane ce contine ultimele noutati din legislatia muncii, exemple de aplicare a Codului muncii precum si comentarii ale specialistilor asupra diverselor situatii atipice din relatia angajat-angajator.


5. Primesc GRATUIT brosura "17 modele de contracte de munca" care contine toate contractele de care aveti nevoie în domeniu, inclusiv contracte si acte complexe.

Gasiti in brosura:Codul muncii 2012

          Codul muncii 2012clauza de confidentialitate
          Codul muncii 2012decizie de concediere disciplinara
          act aditional cu clauza de neconcurenta
          Codul muncii 2012act adtional de formare profesionala
          Codul muncii 2012CIM cu munca la domiciliu etc.
Cheltuielile cu achizitionarea lucrarii sunt integral deductibile fiscal. Veti primi lucrarea prin intermediul unui CURIER rapid. Taxele de expeditie vor fi suportate integral de editura noastra. Factura fiscala o veti primi impreuna cu lucrarea.

 

Cu respect,
 
Departamentul de Legislatia Muncii
Rentrop&Straton

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE! Doar in luna februarie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau Fan Courier.

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*

Prenume*

Telefon  

Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Nota de informare!

termenii si conditiile site-ului!


* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.
© copyright 2012 - 2017 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate. Table 'rswebrs_landingpages.articles' doesn't exist