Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Proiect inovator in Resurse Umane: comunitatea GreatCO.GreatHR reinventeaza HR-ul din Romania

03 /Iun2016
Tags: conferinta hrcomunitate hrinspire grouprodica obancea

Te-ai confruntat cu obstacole in incercarea de schimba ceva in domeniul tau? Crezi ca e timpul ca Resursele Umane sa fie redefinite si adaptate la noile transformari? Atunci, bine ai venit in GreatCO.GreatHR, cea mai inovatoare comunitate a profesionistilor HR din Romania!

Comunitatea GreatCO.GreatHR este un proiect initiat de Inspire Group impreuna cu Rodica Obancea, Professional Certified Coach. Evenimentul de lansare s-a desfasurat pe data de 31 mai 2016, la Hotel Caro din Bucuresti.

Alina Anghel, General Manager Inspire Group, si Rodica Obancea, alaturi de Monica Costea, Experienced HCM Consultant, Oracle Romania si Ciprian Ursu, HCM Sales Manager, Oracle Romania au discutat impreuna cu profesionistii de top din Resurse Umane tendintele globale actuale, necesitatea adaptarii HR-ului din Romania la aceste tendinte si modul in care aceasta industrie trebuie sa se repozitioneze.

Profesionistii HR prezenti la Conferinta au fost invitati la o sesiune de "HR storming" cu privire la trendurile pe care le observa in companiile in care isi desfasoara activitatea si despre ce considera ca este necesar sa implementeze pentru ca strategia de recrutare si de employer branding sa se alinieze cu schimbarile care au loc in piata.

Premisa de la care a pornit proiectul unei noi comunitati a specialistilor din HR consta in necesitatea reinventarii Resurselor Umane, pentru a putea raspunde celor mai recente provocari si a redefinirii sale ca actor strategic in procesul de management.

Competitivitatea, presiunea pentru rezultate, volumul mare de munca si stresul accentuat sunt doar cateva dintre caracteristicile mediului de munca actual, care devine pe zi ce trece tot mai complex si, in acelasi timp, supus schimbarilor permanente.

Rodica Obancea a subliniat cresterea gradului de interconexiune la nivel global, care se manifesta in paralel cu cu o deconectare tot mai accentuata a managerilor: o mare parte din decizii se iau in mod izolat,fara raportare la context si fara o perspectiva ampla.

La nivel global, schimbarea este cuvantul de ordine, de la transformarea industriilor pana la modificarea perceptiei asupra informatiei. Asa cum au aratat Monica Costea si Ciprian Ursu, companiile au fost nevoite sa se reinventeze, de la strategiile de recrutare pana la modul in care sunt asumate responsabilitatile de leadership.

In acest context, Inspire Group si Rodica Obancea propun schimbarea perspectivei asupra a tot ceea ce inseamna Resursele Umane si repozitionarea acestei industrii. Este nevoie de profesionisti care sa ridice standardele, sa sparga tiparul "munca = stres" si sa deschida o noua cale pentru HR-ul din Romania.

Viitorul apartine companiilor care promoveaza cultura invatarii si care sustin inovatia. Iar oamenii care pot contribui la o schimbare revolutionara in domeniul Resurselor Umane sunt acei profesionisti cu un pas inaintea trendurilor si cu cele mai inovatoare abordari.

Mai multe informatii pe inspiregroup.ro/greatco-greathr

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Proiect inovator in Resurse Umane: comunitatea GreatCO.GreatHR reinventeaza HR-ul din Romania":
Rating:

Nota: 4.83 din 5 din 3 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".