Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Angajatii romani au un buget cu 40% mai mic decat anul trecut pentru cadourile de sarbatori

20 /Dec2022
Angajatii romani au un buget cu 40% mai mic decat anul trecut pentru cadourile de sarbatori
Tags: secret santa la locul de munca 2022buget craciunbuget revelion

Vesti mai putin bune in ceea ce priveste bugetul alocat pentru sarbatori, in 2022. Un nou sondaj arata ca angajatii romani aloca un buget cu 40% mai mic decat anul trecut pentru cadourile de sarbatori si petrec Revelionul "pe economie".

Aceste informatii sunt prezentate de catre un sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs, citat de Agerpres.

Peste 52% spun ca au alocat pentru acest Craciun o suma de bani de cel mult 300 lei, in timp ce mai mult de jumatate planificau in 2021 sa aloce cel mult 500 de lei. In plus, 26% vor aloca intre 301 si 500 lei, 12% daruiesc in valoare de 501-1.000 de lei, iar 10% nu au in plan sa cumpere deloc cadouri anul acesta.

Secret Santa la locul de munca - 40% au organizat sau il vor organiza

Referitor traditiile de Craciun la job, doar 40% au declarat ca mai organizeaza Secret Santa. Dintre acestia, 51% aloca un buget de cel mult 100 de lei pentru aceasta ocazie, 23% planuiesc chiar un buget mai mare, iar 27% nu vor depasi suma de 50 de lei.

Comandati acum “Agenda Managerului HR 2023”! O puteti face si cadou!

Agenda Managerului HR 2023 este un produs de top, super-util, 100% original, spectaculos prin continut si care arata impecabil. Si tocmai datorita acestor atuuri, agenda constituie totodata si un cadou perfect, DETALII AICI >>>

Pachetul este format din: 2x Agenda Managerului HR 2023


2x Calendarul Vesel al Managerului HR 2023

Pretul este IMBATABIL, detalii aici >>>

Ce cadouri isi fac angajatii? Desi nici anul acesta nu lipsesc cadourile precum canile cu tema de Craciun, puloverele calduroase de Craciun, sosetele, cosmeticele si obiectele personalizate, dintre cei care vor face cadouri colegilor/ sefilor anul acesta, 17% vor oferi carti, 15% obiecte de decor de Craciun si tot 15% dulciuri, in timp ce 13% vor face cadou ceva cat mai practic si util.

Craciunul ramane sarbatoarea care reuneste membrii familiei, 75% dintre respondentii la sondajul BestJobs spunand ca vor petrece astfel. Tot asa vor petrece si 42% dintre romani noaptea dintre ani, in timp ce 12% au in plan petrecere alaturi de prieteni, 13% doar cu partenerul/a, iar alti 14% inca nu si-au rezervat nimic.

Daca anul trecut, bugetul celor mai multi dintre respondenti pentru cadourile de Craciun si petrecerea de Revelion era de cel mult 500 de lei pentru fiecare, in prezent, aproape 38% declara ca vor avea un buget de sub 300 lei disponibil pentru petrecerea de Revelion.

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Angajatii romani au un buget cu 40% mai mic decat anul trecut pentru cadourile de sarbatori":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".