Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Ghid practic Excel - ajungi expert si lucrezi de doua ori mai repede

25 /Iul2019 Exclusiv
Tags: ghid exceltutorial exceltabel in excel cu functiiinvata excelexemple excel

Cinste celor care au inventat Excelul! Dar stiai ca 1 din 3 utilizatori al acestui program inca se simte depasit de practica? Pe cat de util este acest program, pe atat de multe secrete poate ascunde.

Ocoleste statistica si invata sa rezolvi totul cu ajutorul Excelului! Vei deveni un maestru la jonglat cu sheet-uri, tabele, sau functii, iar timpul in care vei rezolva sarcini se va diminua simtitor. 

Mai multa eficienta, mai mult timp pentru tine!

Cel mai simplu mod de a-ti creste abilitatile în Excel il reprezinta acum Ghid practic Excel - un tutorial digital care te-nvata Excel-ul din mers! ...click aici pentru detalii despre Ghidul Excel >>

Gata cu prelegerile teoretice plictisitoare!

Beneficiul lui major: ofera solutii practice punctuale pentru diversele tipuri de probleme posibile specifice departamentelor din firma ta. Totul este aplicat, explicat, exemplificat. 

Descopera chiar acum cele mai secrete functii, formule Excel si combinatii de taste care te ajuta sa gestionezi rapid si fara efort si cea mai complicata situatie. Cu siguranta o sa uiti de stresul pe care o planificare, un buget sau o raportare ti-l provocau. 

Ghidul este destinat utilizatorului cu pregatire medie si avansata din orice compartiment al firmei (financiar, contabil, achizitii, vanzari, managementul calitatii, controllling, marketing si restul) unde sunt necesare documente de sinteza a activitatii firmei, cearsafuri de cifre si date, tranzactii, planificari etc. 

Excel practic de la A la Z

Ghid practic Excel este ceea ce ai nevoie pentru:

  •  perfectionarea abilitatilor tale in Excel
  •  eficientizarea actiunilor tale in Excel
  •  scurtarea timpului petrecut in fata calculatorului pentru rezolvarea problemelor specifice
     

Excel rezolva punctual si simplu sarcini extrem de complicate. De la situatii statistice, la bilanturi, de la managementul proiectelor, la analiza oportunitatii unei investitii, totul poate fi rezolvat cu ajutorul Excel-ului! 

Important este sa stii ca exista parghii care te pot ajuta sa lucrezi usor si rapid, fara stres sau batai de cap.

Nu uita! Toate notiunile de pe CD sunt explicate si rezolvate prin prisma unor exemple clare, intalnite in practica zilnica. (click aici pentru detalii suplimentare despre Ghidul Excel >>)

Comanda acum ghidul Excel si il platesti la livrare. Mai mult, ai 30 de zile in care il poti testa, iar daca nu esti multumit, il poti trimite inapoi ...detalii aici >>

Formularul de comanda al ghidului il gasesti aici >>click<<
 


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Ghid practic Excel - ajungi expert si lucrezi de doua ori mai repede":
Rating:

Nota: 4.9 din 5 din 5 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuFormarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".
© copyright 2012 - 2023 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".