Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

AU INCEPUT INSCRIERILE LA CONFERINTA CARIERA TA IN HR

16 /Sep2016 Exclusiv

Domeniul HR se schimba de la o zi la alta, iar modificarile afecteaza activitatea tuturor companiilor, indiferent de zona in care activeaza.

Noile strategii si tendinte aplicate cu succes in mediile de business din America si din vestul Europei scutura din temelii vechile principii de management HR si uneori sunt greu de inteles de catre managerii traditionalisti.
 
De aceea, liderul informatiilor specializate din Romania, Rentrop&Straton, organizeaza pe 28 octombrie cel mai important eveniment de HR al anului 2016: Conferinta "Cariera ta in HR".
 
Este cel mai asteptat eveniment al anului 2016 pentru angajatori, dar si pentru managerii departamentelor de HR, PR si chiar IT!
 
5 dintre cei mai cunoscut experti in HR din Romania vor dezbate cele mai controversate teme ale momentului:
 
Bogdan Comanescu: Cum obtinem bugete de training mult mai mari demonstrand, simplu si clar, profitabilitatea trainingului personalizat?
 
Cristian Stelea: Protectia informatiilor confidentiale, secretelor comerciale si a sistemelor informatice din cadrul companiilor
 
Corina Neagu: Recrutarea - proces esential de Resurse Umane in cadrul managementului organizational
 
Romeu Cretu: Codul de Comunicare sau nu lasa comunicarea la voia intamplarii!
 
Iulia Circei: (Secretar general la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca): Situatia fortei de munca in Romania anului 2016

 
Conferinta "Cariera ta in HRse desfasoara in 28 octombrie 2016 la hotel Marshal Garden, in intervalul orar 9:00-13:00, iar biletele de acces pot fi achizitionate online de aici>>
 
Evenimentul este unul de elita, rezervat profesionistilor, si se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania.
 
Puteti sa rezervati locul dvs. de aici www,conferintahr.resurseumane.org sau prin email la adresa rs@rs.ro.


 
Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "AU INCEPUT INSCRIERILE LA CONFERINTA CARIERA TA IN HR":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".