Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Antreprenorii sustin pozitiv economia Romaniei. Programul Start Up Nation - o poveste de succes!

09 /Sep2019
Tags: program start up nationantreprenori start up nation

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu-Stefan Oprea, afirma ca „nu toate startup-urile supravietuiesc, dar influenta in economie a celor care reusesc este una pozitiva”.

Oficialul a raspuns, astfel, unei interventii a senatorului liberal Florin Citu, care afirmase ca programul guvernamental Start Up Nation trebuie desfiintat, intrucat reprezinta „o scurgere masiva” de fonduri din buget.

„Programul Start Up Nation s-a transformat intr-o poveste de succes a celor care au indraznit sa isi ia destinul in propriile maini si sa viseze ca pot realiza lucruri aici, in Romania (…) Acesti antreprenori sunt reali, lucreaza pentru economia romaneasca si va invit pe toti sa ii cunoasteti pentru ca merita respectul nostru. Ei au devenit sursa de inspiratie pentru ceilalti romani. Puteti urmari povestile lor de succes pe pagina mea facebook, pe cea a ministerului sau in presa de specialitate. Va povestesc acest lucru pentru ca sunt revoltat de aruncarea cu noroi in cei 7.159 de antreprenori care au debutat in editia Start Up Nation 2017 si in cei 10.000 care astazi au semnat contractele de finantare si in cei 10.000 care vor urma in noua editie”, a postat Radu-Stefan Oprea pe pagina sa de Facebook.

Anterior, senatorul Florin Citu, citat de Ziarul Financiar, a declarat: „Alocam resurse in locuri ce nu ne sunt neaparat necesare, pentru ca unul sau altul au un lobby mai puternic. Este o scurgere masiva de fonduri (…) Programul Start-Up Nation este o pierdere neinchipuita de bani, trebuie eliminat, dar aceasta este doar parerea mea“.

In replica sa, Radu-Stefan Oprea a mai mentionat: „Statisticile internationale admit ca nu toate startup-urile supravietuiesc, dar influenta in economie a celor care reusesc este una pozitiva. Si mai mult decat atat, legea contabilitatii admite si pierderea. Si mai este un lucru important, poate cel mai important, Start Up Nation, prin dimensiunea lui, a reusit sa schimbe mentalitatea colectiva. Azi, sa fii antreprenor este un lucru fain, esti mandru de ceea ce faci. Inainte de 2016, sa fii un om de afaceri devenise peiorativ”.

„Povestea de succes trebuie spusa in Romania, Start Up Nation trebuie sa continue!”, a concluzionat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, concluzioneaza Mediafax.


Ai magazin online? Afla metode verificate de Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor. Sfaturi, Exemple si Modele


Ai un Magazin Online si vrei sa atragi mai multi clienti?

Te-ai saturat de solutii “miraculoase”, dar pe care nu le poti aplica pentru afacerea ta? Degeaba vezi ce functioneaza pentru o corporatie, daca tu ai o companie mai mica. Si degeaba vezi cum se procedeaza in alte tari, daca nu poti aplica si in Romania.

Parcurge Cursul video de Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online, care te ajuta sa vinzi mai mult! ...click aici pentru detalii complete despre curs >>

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Antreprenorii sustin pozitiv economia Romaniei. Programul Start Up Nation - o poveste de succes!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".