Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Motivarea angajatilor: in 2017 valoarea medie a beneficiilor oferite de angajatori a crescut cu 11%

27 /Feb2018
Tags: motivarea angajatilor 2018beneficii angajati in cresterebeneficii salariati 2018

Vesti bune pentru salariatii romani, in contextul in care motivarea angajatilor este un fapt real, iar in 2017 valoarea medie a beneficiilor oferite de angajatori a crescut cu 11%.

Asa arata un studiu al companiei de resurse umane Smartree, care sustine ca in 2017 lucrurile au stat mult mai bine pentru angajati. Ba mai mult decat atat, s-a remarcat o crestere cu 25% a beneficiilor oferite in decembrie 2017, fata de aceeasi perioada a anului precedent, sustine studiul.

Tichetele de masa si decontarea transportului nu mai reprezinta singurele beneficii


In anii trecuti, beneficiile oferite salariatilor erau, in general, doua la numar. Adica oferirea tichetelor de masa si decontarea transportului. Lucrurile stau cu totul altfel in 2018, iar motivarea angajatilor a devenit o prioritate pentru angajatori si nici nu este de mirare. Criza fortei de munca este un fapt real in Romania, asa ca angajatorii trebuie sa vina cu noi beneficii, pentru a gasi salariatii de care au nevoie. Despre criza fortei de munca in 2018 poti citi si aici >>>


In 2018, printre beneficiile oferite salariatilor se numara:

- tichete cadouri


- abonamente la SPA
- abonamente la saloanele de infrumusetare, de sport
- excursii platite
- fructe la birou
- camere de relaxare
- posibilitatea de a lucra de acasa
- servicii la preturi reduse, pentru salariati

 

"Beneficiile reprezinta un instrument solid de motivare a angajatilor, de stimulare a performantei si de pastrare, pe termen lung, a loialitatii lor in cadrul companiilor, dar si de atragere a noi candidati implicati in procesele de recrutare. Implementat intr-un mod coerent, corect si transparent, si tinandu-se cont de tendintele din piata, dar si de resursele disponibile ale companiilor, acest sistem de bonusare poate conduce la o retentie sporita a angajatilor", a declarat Raluca Penes, HR Coordinator Smartree, conform Mediafax.

 

Se estimeaza o crestere de inca 10% si in 2018, in ceea ce priveste beneficiile oferite salariatilor

Motivarea angajatilor reprezinta o prioritate si in 2018, asa ca studiul prevede o crestere de 10% a bonusurilor acordate, avand in vedere o piata a muncii dinamica si aflata in plina dezvoltare.


Motivarea angajatilor este “motorul” unei firme. Doar angajatii motivati lucreaza la intregul lor potential si asta este ceea ce cauta orice angajator sau manager HR. Problema este insa ca motivarea nu se obtine usor, ea e o treaba subtila si complexa, care trebuie abordata diferit pentru fiecare angajat, altfel nu da rezultate.

Despre motivarea angajatilor poti citi mai multe aici >>>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Motivarea angajatilor: in 2017 valoarea medie a beneficiilor oferite de angajatori a crescut cu 11%":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuFormarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".
© copyright 2012 - 2023 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".