Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

CV Europass in 2019. Iata cum ar trebui completat

13 /Feb2019
Tags: model cv europass 2019cum se completeaza cv europasscv europass model

Despre modelul de CV Europass sigur ai aflat deja multe lucruri, iar astazi te vom ajuta sa intelegi mai bine care sunt punctele cheie ale acestui mod de a te prezenta in fata angajatorilor.

 

Despre cum ar trebui sa arate un CV perfect si multe altele vei afla imediat.

Cum arata un CV perfect organizat? Un model de CV Europass poti gasi si pe legislatiamuncii.ro.

Dar inainte de a te apuca de CV-ul tau Europass 2019, haide sa aflam impreuna ce ar trebui sa contina acesta, in materie de informatii.


CV EUROPASS - sfaturi utile:

- adauga content de calitate si prezinta adevarul! Adica, fara inflorituri care nu-si au rostul, in special ca un manager de recrutare cu experienta isi poate da seama foarte usor ca minti.

- nu incerca sa adaugi mai multe informatii, doar de dragul de a avea un CV stufos. Nu acesta este secretul pentru succes, ci informatia veridica, de calitate, care te pune in valoare intr-un mod elocvent si onest


- foloseste cuvinte cheie esentiale, pentru a aparea in cautarile recruiterilor. Mentioneaza programele si tool-urile pe care le cunosti, astfel incat experienta ta sa fie cat mai elocventa. La fel ca si tine, recruiterii nu vor sa-si piarda vremea, asa ca optimizeaza si fii cat mai precis!

- portofoliu. Da, este alt cuvant cheie, in special cand esti nisat pe o meserie care necesita "dovezi". In sensul ca atat timp cat se cer astfel de informatii, ar fi bine sa le adaugi din start. Pune portofoliul online si impresioneaza-i pe toti cu un CV Europass 2019 de exceptie


- mentioneaza detalii. Cu ce imbunatatiri ai venit la actualul loc de munca? Cum poate face activitatea ta diferenta? Ce realizari ai avut in ultimii 5 ani? Fii cat mai exact, foloseste fraze mai lungi si explica cu detalii ce realizari ai. Dar fara sa exagerezi si pastrandu-ti modestia.


MODEL CV Europass 2019 - de ce este important?


Pentru ca vrei sa fii la inaltimea asteptarilor, iar angajatorii tin la aceste aspecte, asa ca un CV actual, european, este ceea ce ai nevoie. Fii cat mai atent la ce informatii vei adauga acolo. Nu te multumi cu putin si nu te grabi atunci cand il completezi.


Desigur, in afara de aceste elemente exacte, care te reprezinta si arata ce experienta ai, trebuie sa stii sa te prezinti si ca om. Sa nu uitam sa ne prezentam si personalitatea. Angajatorii vor sa stie si ce fel de persoana esti, ce aspiratii ai, ce te defineste, care sunt adevaratele tale valori.


Nu trece informatii doar de forma, poti sa fii sigur ca un recruiter bun isi va da seama imediat. Abilitatile de socializare, comunicarea, spiritul de echipa. Toate acestea sunt minunate, iar daca le posezi, nu uita sa le mentionezi.

Invata sa fii adaptabil, tolerant, maleabil si...intelegator. Doar asa poti face din jobul tau o a doua casa!

Nu uita ca modelul de CV europass este recunoscut de angajatorii din privat si din mediul public, atat din Romania, cat si din strainatate.

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "CV Europass in 2019. Iata cum ar trebui completat":
Rating:

Nota: 4.29 din 5 din 12 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".