Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

11 alternative avantajoase si cu TAXE REDUSE la contractul de munca in 2021

11 /Mai2021
11 alternative avantajoase si cu TAXE REDUSE la contractul de munca in 2021
Tags: alternative contract de muncataxe reduse angajator11 solutii legale angajatori si angajati

Va invitam sa descoperiti o serie de oportunitati legale care va permit sa aplicati prevederile in favoarea dvs. astfel incat sa obtineti un profit semnificativ mai mare fata de cel din prezent. Aveti nevoie de oameni cu care sa lucrati, oameni bine alesi si performati, dar NU vreti neaparat sa incepeti Contracte de Munca in aceasta perioada grea?


Ei bine, ESTE POSIBIL! Aveti 11 variante legale prin care puteti economisi bani si va puteti spori profiturile.
 
Mentineti aceeasi performanta sau chiar o performanta mai mare – e crucial in aceste vremuri! Dar… reduceti costurile cu forta de munca si faceti fericiti salariatii!
 
Va spunem cum sa platiti mai putine impozite la stat luna dupa luna pentru a supravietui in CRIZA, respectand prevederile legale in vigoare.
 
 
Stimate angajator, cu totii ne confruntam cu probleme si cu o intrebare esentiala: cum sa facem sa lucram la fel, salariatii sa castige la fel, DAR patronii sa plateasca mai putin la stat? 
 
Unii descopera ca microintreprinderea este cea mai buna varianta: are impozite foarte mici, poti sa scoti bani trimestrial prin dividende! Altii sunt confuzi in ceea ce priveste conventia civila (mai exista asa ceva?). Sau asocierile. Altii considera PFA varianta alternativa.
 
Fie ca sunteti salariat si vreti sa beneficiati de toti banii pe care ii meritati, fie ca sunteti angajator si vreti sa va rasplatiti angajatii cu sumele corespunzatoare, chiar in plina perioada turbulenta, cu siguranta v-ati saturat sa platiti sume impresionante statului.
 
In momentul de fata, un salariat cu contract de munca trebuie sa dea statului 40% din banii munciti in fiecare luna, fara a pune la socoteala ce se intampla cu taxele de dupa virarea salariului.
 
Dar...
Venim in ajutorul dvs. cu un produs in conformitate cu Codul fiscal si cu reglementarile din pandemie. Un produs care explica cele mai avantajoase alternative la contractul de munca, perfect legale, care sa va ajute sa castigati cu 50-80% mai mult.
 
 
Alternativele la contractul individual de munca au beneficiat de corectii prin care legiuitorul a intentionat sa le faca mai neatractive! De exemplu, “manevre” precum cresterea contributiilor la PFA, sau modificarea declaratiilor (46 de pagini ca sa completezi o declaratie!). Apoi texte legale care trimit la alte texte, care trimit si ele la altele – uneori patru sau cinci trimiteri care nu urmaresc decat descurajarea celor care ar incerca sa descopere o cale legala de a-si micsora darile la stat.
 
Dar cine are ochiul antrenat si stie sa descopere si apoi sa profite de „portitele” legale (multe dintre ele nescrise, ci doar reiesite din interpretarea a ceea ce NU scrie in lege!) le poate face si chiar mai atractive decat inainte.
 
De asta noi va propunem acum lucrarea UNICAT in format online: "Taxe reduse - 11 solutii legale pentru angajatori si angajati".
 
Iata care sunt acestea:
 
1. PFA - fara doar si poate, cea mai la moda alternativa la CIM a ultimilor ani
 
Si nu degeaba! O serie de avantaje non-fiscale o evidentiaza clar, transformand-o in favorita angajatorilor si angajatilor deopotriva. Dar... Ramane ACUM PFA cea mai buna alternativa? In ce conditii? Aflati acum din lucrarea ONLINE "Taxe reduse - 11 solutii legale pentru angajatori si angajati” totul despre:
 
- reducerea costurilor firmei prin eliminarea contributiilor la stat pentru fiecare angajat;
-  posibilitatea PFA de a colabora simultan cu mai multe companii, ceea ce ii asigura o crestere semnificativa a veniturilor;
-  efecte fiscale nedorite (dar usor de ocolit!);
-  metode de reducere LEGALA a impozitelor;
-  sfaturi si trucuri ca sa ramaneti cu mai multi bani in buzunar.
 
2. Intreprinderea individuala, intreprinderea familiala
 
Seamana destul de mult cu PFA, mai ales de cand s-a reglementat (si apoi s-a limitat!) posibilitatea persoanelor fizice autorizate de a avea angajati si are avantajul de a fi un sistem extrem de simplu, atat in ceea ce priveste procesul de infiintare, cat si ca organizare si gestiune. Profitati – noi va spunem cum sa infiintati, cum sa platiti contributii minime, cum sa o desfiintati rapid si... cand devine mai profitabila o alta alternativa!
 
3. Contractul/Conventia civil(a) de prestari servicii
 
“Mai exista?!” intreaba unii, uluiti. Da, mai exista - si unii o duc chiar bine cu ea!
 
Este poate una dintre cele mai controversate alternative, daca nu chiar contestate. Aceasta a produs mari surprize in trecutul destul de apropiat, cand, de exemplu, ANAF a sanctionat cluburile de fotbal pe motiv ca ar fi angajat pe baza de conventii civile, de la sportivi profesionisti la soferi. Daca stiau si aplicau cele ce am aratat noi scapau de amenzi de sute de mii de lei…
 
 
Dupa cum am tot spus si nu obosim sa o repetam, sunt perfect legale. 
 
Si perfect OPORTUNE pentru a va salva afacerea si locul de munca in aceste vremuri! Si desigur, adaptate reglementarilor valabile!
 
 
Comandati acum exemplarul dvs. online si dispuneti imediat de:
 
  •  informatii noi cu privire la ceea ce va asteapta, informatii aprofundate, acolo unde e greu de inteles cum puteti interpreta legea in favoarea dvs.;
  •  toate prevederile pe care le puteti combina in favoarea dvs., sustinute de noile temeiuri legale si argumente pertinente in conformitate cu noul Cod fiscal si normele metodologice de aplicare;
  •  detalii si explicatii pentru aspectele ce creeaza nelamuriri;
  •  elementele de noutate si modalitati prin care sa le adaptati in favoarea dvs.;
  •  modele de contracte verificate, de necontestat de catre cei de la Finante.
ATENTIE! Insistam asupra faptului ca, sub nicio forma, NU incurajam tentativele de a frauda in vreun fel statul, chiar daca uneori legislatia pe care o impune ni se poate parea incorecta.
 
Incurajam, in schimb, mintea deschisa si ascutita, si dorinta de a fi la pas cu modificarile reglementarilor in materie de fiscalitate. In plus, suntem pentru exploatarea oricarei oportunitati si a oricarei ”portite” pe care legea o ofera, voit sau nu.
 
 

de Ionut Petre


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "11 alternative avantajoase si cu TAXE REDUSE la contractul de munca in 2021":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".