Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

CNAS recruteaza trei experti IT

31 /Iul2020
Tags: cnas experti itrecrutare experti it cnascasa nationala asigurari sanatate

In data de 18 august 2020, ora 10:00, CNAS organizeaza o procedura de recrutare si selectie pentru ocuparea a trei functii contractuale de experti IT. Personalul astfel recrutat va fi incadrat pe posturi in afara organigramei CNAS, in cadrul proiectului finantat din fonduri europene nerambursabile “Sistem integrat de management in sistemul de asigurari sociale de sanatate SIPOCA 729/MySMIS – 130048”, derulat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Pentru acest proiect, care are ca obiectiv dezvoltarea si implementarea unui sistem integrat de management, CNAS a semnat contractul de  finantare in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa (POCA), in data de 28 ianuarie 2020. Acest sistem va permite elaborarea de rapoarte, analize si studii menite sa optimizeze si sa consolideze capacitatea decizionala a CNAS, prin prelucrarea datelor specifice colectate in Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate (PIAS).

Valoarea totala a proiectului este de 101,98 milioane lei, din care 85,64 milioane lei reprezinta  finantarea nerambursabila acordata de Autoritatea de Management POCA. Prin sistemul care va fi creat in cadrul acestui proiect, datele extrase din PIAS vor fi integrate si organizate intr-un format unic dereferinta. Astfel, din PIAS vor fi generate rapoarte personalizate in vederea efectuarii analizelor, studiilor si statisticilor necesare la nivel intern sau la solicitarile Ministerului Sanatatii si ale altor institutii, precum Institutul National de Statistica si Institutul National de Sanatate Publica. Perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni.

"Aceste date vor contribui la o mai buna intelegere a nevoilor asiguratilor, la reducerea riscurilor si cresterea eficientei cheltuielilor publice in sistemul de sanatate. Invitam specialistii IT care doresc sa contribuie la dezvoltarea sistemului informatic sa se alature echipei CNAS in acest proiect", a declarat Adela Cojan, presedintele CNAS.

Cerintele specifice si criteriile de selectie pentru ocuparea acestor posturi, precum si procedura de inscriere, recrutare si selectie, sunt postate pe site-ul CNAS si pot fi accesate AICI.

 


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "CNAS recruteaza trei experti IT":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".