Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Industria de asigurari din Romania a luat masuri pentru a-si proteja angajatii si clientii

27 /Mar2020
Tags: unsarcompanii asigurarimasuri protectie covid

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) a transmis ca au fost luate in ultimele zile mai multe masuri speciale menite sa protejeze angajatii si clientii de riscul infectarii cu COVID-19, asigurand, in acelasi timp, continuitatea operatiunilor curente.

"Trecem cu totii printr-o perioada care ne afecteaza nu doar in plan profesional sau economic, ci, inainte de toate, la nivel uman. Suntem solidari cu intreaga societate in aceste zile si ne ajustam, la fel ca toti ceilalti, actiunile si modul de lucru pentru a contribui la limitarea raspandirii noului coronavirus, dar si pentru a continua sa raspundem nevoilor clientilor nostri", a declarat Adrian Marin, presedintele UNSAR, citat de Agerpres.Masurile, alese si implementate de fiecare companie in parte, au vizat sustinerea clientilor in aceasta perioada dificila, dar si mentinerea unui contact permanent cu acestia, in conditiile in care o mare parte dintre companiile de asigurare au implementat deja lucrul de acasa, potrivit aceleiasi surse. 

Munca de acasa a fost pusa deja la dispozitia angajatilor care pot face acest lucru, iar in agentii si sucursale au fost luate masuri de protectie, precum dotarea acestora cu echipamente de protectie sau efectuarea de dezinfectari periodice.
Companiile de profil incurajeaza folosirea modalitatilor digitale si online pentru incheierea sau reinnoirea politelor si pentru constatarea si instrumentarea daunelor.

UNSAR reprezinta 20 de companii de profil care detin o pondere de peste 80% din piata locala de asigurari, conform sursei citate. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apararea si reprezentarea intereselor asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania, participarea la imbunatatirea cadrului legislativ in domeniul asigurarilor, promovarea activitatii de asigurari in Romania si promovarea dezvoltarii cat mai durabile a industriei de profil pe plan intern si international.

 


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Industria de asigurari din Romania a luat masuri pentru a-si proteja angajatii si clientii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".