Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Rezolvati rapid problemele de legislatia muncii: consultanti si experti, ACUM la dispozitia dvs.!

03 /Mai2021
Rezolvati rapid problemele de legislatia muncii: consultanti si experti, ACUM la dispozitia dvs.!
Tags: consultanta legislatia munciiportal codul muncii abonamentconsultanti experti legislatia muncii

Legislatia care se schimba in functie de noile restrictii si masurile care ii vizeaza direct pe angajatori sunt factor importanti care pot afecta activitatea firmei! Organizarea corecta a muncii in contextul COVID-19 continua sa fie un aspect esential pentru a pune societatea la adapost de orice amenzi.

O echipa numeroasa alcatuita din experti juridici, consultanti si specialisti in legislatia muncii va sta la dispozitie pentru a va oferi sprijin in rezolvarea rapida a celor mai dificile si arzatoare probleme de care va loviti zilnic in activitatea firmei! 


Pandemia de Coronavirus are, din pacate, efecte nocive asupra mediului de afaceri, insa angajatorii care pun in functiune un management sanatos de criza si apeleaza cu incredere la specialisti in prezent sunt cei care isi vor redresa afacerile si vor avea un viitor financiar stralucit!
 
PortalCodulMuncii.ro vine in sprijinul dvs. printr-o armata de specialisti in legislatia muncii si cu o baza de date cu peste 40.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: Codul Muncii  Revisal, Fise de post/Evaluare, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, HR.
 
Da, vreau sa ma abonez acum la PortalCodulMuncii.ro >>
 
 PortalCodulMuncii.ro va ofera, in urma abonamentului de 6 luni (pe care il puteti prelungi daca veti dori):
 
 •  Consultanta personalizata, direct pe adresa dvs. de email. Trebuie doar sa trimiteti intrebarea veti primi raspuns rapid! Iar daca se intampla sa intarziem cu raspunsul, tot il veti primi, garantat, in cel mult 72 de ore!  
   
 •  Acces total la o baza de date cu peste 40.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: Codul Muncii, Revisal, Fise de post/Evaluare, Modele cereri, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, HR.
   
 •   GDPR 2021 – Modele de documente editabile, fise de post, fise de evaluare, Regulament intern (RI), articole de specialitate, intrebari si raspunsuri din aria Relatii de munca
   
 •   Training zilnic in domeniul relatiilor de munca. Sunteti permanent la curent cu toate modificarile din legislatie si solutiile oferite de experti. Invatati direct de la specialisti!
   
 
 
 
NU UITATI!
 
Aceste intrebari puse de abonatii nostri AU PRIMIT DEJA RASPUNS! Puteti avea acces la TOATE ACESTE RASPUNSURI pe langa baza uriasa de intrebari, raspunsuri, articole pe tema si sfaturi ale specialistilor. 
 
Adresati oricand intrebarile dvs. prin PortalCodulMuncii.ro si primiti raspunsuri elaborate in cel mai scurt timp. Apelati cu incredere la profesionisti cu experienta si la o echipa care isi doreste sa va continuati activitatea mult timp de acum inainte.  
 
Aveti incredere in pregatirea si in dedicarea noastra, promitem ca nu va vom dezamagi!
 
 

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Rezolvati rapid problemele de legislatia muncii: consultanti si experti, ACUM la dispozitia dvs.!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".