Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Testati GRATUIT 30 zile Softul online de evaluare a angajatilor

15 /Iun2021
Testati GRATUIT 30 zile Softul online de evaluare a angajatilor
Tags: testare gratuita soft evaluare angajatitestarea gratuita a angajatilorevaluare angajati testare soft

Evaluarea angajatilor e obligatorie prin lege si se realizeaza o data la 6 luni. Intreaga procedura e consumatoare de timp si resurse. Compararea rezultatelor si analiza finala sunt, din nou, proceduri greoaie si nu intotdeauna corecte daca nu sunt realizate cu grija.


Va doriti sa reduceti cu pana la 80% tot acest efort? Sa eliminati intocmirea manuala a fiselor, analizele si toate procedurile anevoioase pe care le implica evaluarea? ACUM puteti completa fisele de evaluare de pe orice device (telefon, tableta, computer), iar analizele si rezultatele finale se obtin INSTANT!  

 
Iar vestea extraordinara este ca puteti folosi GRATUIT, timp de 30 zile, Softul online de evaluare a angajatilor. Prin aceasta TESTARE GRATUITA veti remarca rapid beneficiile unui soft de exceptie in aria evaluarii angajatilor! 
 
 
Atentie! Amenzile pentru nerespectarea acestor proceduri de evaluare a personalului sunt intre 3.000 si 10.000 lei! Scapati de grija unor ERORI cu acest soft pe care acum il puteti folosi GRATUIT 30 zile!
 
La stabilirea unor criterii de evaluare, stipulate prin contractul individual de munca, in temeiul art. 17 alin. (3) lit. e) - ori procedura evaluarii profesionale - cuprinsa in Regulamentul intern, in virtutea art. 242 lit. i), se adauga si repetarea la 6 luni a acestor proceduri. Nu uitati ca sunt ESENTIALE in cazul unor concedieri colective sau a unor concedieri pentru necorespundere profesionala.  
 
Softul va ajuta sa obtineti RAPID fisele de evaluare (selectarea criteriilor/competentelor relevante postului ocupat de angajat), evaluarile propriu-zise (prin formulare primite pe mail) si rapoartele finale.
 
Cu Softul exceptional de evaluare a angajatilor obtineti date concrete si obiective despre:
    • Nivelul de pregatire si competente al fiecarui angajat din firma
    • Procesele concrete de lucru efectuate pentru indeplinirea obiectivelor 
    • Aspectele profesionale de imbunatatit pentru fiecare angajat in parte
    • Solutii concrete de crestere a motivatiei angajatilor
    • Identificarea aspectelor care impiedica performanta in companie
 
 
 
Cu ajutorul softului, responsabilul de resurse umane va realiza RAPID si CORECT evaluarea angajatilor in doi pasi:
    • Evaluarea de catre salariat 
    • Evaluarea de catre superior.
 
Cu o structura eficienta, moderna si usor de folosit, fiecare formular generat de soft contine:
    • Numele formularului 
    • Criteriile de evaluare/competentele
    • Descrierea criteriilor 
    • Intrebarile aferente criteriilor.
 
 
Important!
 
PROCEDURA E FOARTE SIMPLA! Superiorul si salariatul primesc pe e-mail un link care ii directioneaza catre formularul distinct de evaluare. Notele sunt confidentiale. Formularele completate ajung inapoi in soft in timp real prin simpla apasare a butonului TRIMITE. Softul de evaluare a angajatilor compara rezultatele, creeaza o medie, iar responsabilul HR trebuie doar sa printeze si ataseze aceasta fisa FINALA la dosarul personal al salariatului. Rapid, eficient si GRATUIT 30 zile!
 
Criteriile de evaluare din cadrul softului tin cont de actualizarile moderne, dar si de necesitatile ANGAJATORULUI. Astfel, sunt incluse peste 400 de criterii de evaluare din mai mult de  20 de domenii de activitate.
 
 
Scapati de erori! Totul se acceseaza rapid prin www.soft.rs.ro, iar capacitatea de stocare a datelor este nelimitata! Astfel, puteti crea un numar nelimitat de formulare!
 
 
Garantia calitatii si protectia datelor! Furnizorul se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor/informatiilor pe care clientul trebuie sa le incarce in aplicatiile software puse la dispozitia acestora si sa nu incalce dispozitiile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Testati GRATUIT 30 zile Softul online de evaluare a angajatilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".