Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Tot ce trebuie sa stiti despre concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, dupa OUG 26/2021

20 /Mai2021
Tot ce trebuie sa stiti despre concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, dupa OUG 26/2021
Tags: seminarul national legislatia muncii 26 maiconcediul cresterea copiluluiindemnizatie cresterea copilului

OUG 26/2021 si Hotararea nr. 536 din 13 mai 2021 au modificat normele privind concediul pentru cresterea copilului (OUG 111/2010), precum si conditiile de acordare a stimulentului de insertie. Astfel, dupa modificarea OUG 111/2010, nu doar ca a fost introdus un nou stimulent de insertie dar si cele acordat pana acum se acorda in alte conditii.

 
De asemenea, interdictia concedierii salariatei revenita din concediul pentru cresterea copilului s-a modificat si noi reguli reglementeaza acesta interdictie in prezent. 
 
Astfel, Seminarul National de Legislatia Muncii din 26 mai include si aceste modificari legislative de ultima ora.  Veti primi explicatii detaliate si raspunsuri concrete care vor elimina orice ambiguitati si semne de intrebare!
 
 
Doi experti in legislatia muncii va arata cum sa faceti fata cu succes valului de acte normative din ultima perioada!
 
Doi dintre cei mai buni specialisti din Romania in legislatia muncii (prof. univ. dr. Raluca Dimitriu si consilier juridic Rodica Mantescu) v-au pregatit explicatii clare si complete pentru problemele arzatoare ale momentului! Si va asteapta in data de 26 mai la Crowne Plaza Bucuresti, la Seminarul National de Legislatia Muncii, pentru a vi le prezenta intr-o maniera dinamica, limpede si foarte atractiva!
 
 
Va interseaza un tablou complet al masurilor aflate in prezent in vigoare?
 
Seminarul National de Legislatia Muncii va ofera un lucru pe care, cu siguranta, vi-l doriti foarte mult si pe care nimeni nu vi l-a oferit pana acum: o imagine de ansamblu a masurilor legislative care au fost luate in ultimele 12 luni si care va afecteaza in mod concret activitatea.
 
Vorbim practic de o sinteza a prevederilor implementate recent si care, foarte important, mai sunt inca in vigoare, pentru ca e foarte posibil sa le fi pierdut sirul si sa nu mai stiti care se aplica si care nu. Astfel, iata ce tematica v-au pregatit lectorii Raluca Dimitriu si Rodica Mantescu:
 
1. Norme aplicabile raporturilor de munca in contextul crizei Covid 19. Un tablou complet al masurilor aflate in prezent in vigoare
  • Raporturile de munca in microintreprinderi
     
  • Reducerea timpului de munca: aplicarea masurii Kurzarbeit in prezent
     
  • Noi reglementari privind concediul pentru cresterea copilului si concediul de carantina
     
  • Suspendarea contractului de munca, dupa modificarea Codului muncii
     
  • Utilizarea semnaturii electronice la incheierea contractelor de munca
     
  • Cumulul de functii - impactul unei decizii a Curtii de Justitie a Uniunii Europene
 
2. Telemunca: probleme practice. Actul unilateral de telemunca. Efecte si dificultati
 
3. Regulamentul intern! Ce clauze trebuie adaugate/eliminate?
 
4. Concediul pentru cresterea copilului. OUG 111/2010 a fost modificata incepand cu data de 17 mai 2021 prin OUG 26/2021
Conditiile de acordare a stimulentului de insertie s-au schimbat, dupa modificarea OUG 111/2010. Nu doar ca a fost introdus un nou stimulent de insertie dar si cele acordat pana acum se acorda in alte conditii.
 
Interdictia concedierii salariatei revenite din concediul pentru cresterea copilului s-a modificat. Reguli noi care reglementeaza acesta interdictie.
 
5. Concediu medical de carantina
 
- baza de calcul
- conditii de acordare.
 
Seminarul va dezvolta toate aceste subiecte, identificand problemele controversate care apar in practica si oferind totodata solutiile cele mai avantajoase pentru dvs., in concordanta perfecta cu prevederile legislative. Pe parcursul unei singure zile va puteti lamuri toate neclaritatile cu care va confruntati, create de legislatia actuala!
 
El va ofera pur si simplu garantia ca veti traversa cu bine perioada urmatoare!
 
Cei 2 lectori va pun la dispozitie solutii, explicatii, comentarii, recomandari si atentionari pentru orice situatie problematica in contextul actual, cu accent pe erorile grave pe care le puteti face!
 
Iar ceea ce va intereseaza in mod special sunt implicatiile actelor normative emise in regim de urgenta in ultima perioada, acte normative altminteri bine intentionate, dar care, analizate profesionist, ridica o multime de semne de intrebare. Toate nelamuririle vor fi clarificate la Seminarul National de Legislatia Muncii din 26 mai. Inscrieti-va ACUM >>>>
 



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Tot ce trebuie sa stiti despre concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, dupa OUG 26/2021":
Rating:

Nota: 3.17 din 5 din 6 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".