Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Bursa LOCURILOR de munca 2019! Ce trebuie sa stie angajatorii

10 /Apr2019
Tags: bursa locurilor de munca 2019anofm bursa locurilor de munca

Bursa Generala a Locurilor de Munca organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca se va desfasura, in data de 12 aprilie, in 82 de locatii la nivelul tuturor celor 42 de agentii judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de muncasau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung.  

De  asemenea, se urmareste cresterea gradului de ocupare, prin corelarea  cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitant.

Locatiile de desfasurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://www.anofm.ro/upload/6054/Locatii_BGLM_2019.pdf.

Numarul  estimativ  al locurilor de munca oferite de agentii economici precum si alte detalii, vor fi publicate in timp util pe site-urile agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, precum si pe site-ul www.anofm.ro


Nu uitati de Bursa ABSOLVENTILOR


In data de 18 octombrie  a.c. va avea loc "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi" dedicata tinerilor absolventi, avand drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de munca disponibile pe piata muncii si interactiunea directa a acestora cu agentii economici...mai multe poti citi aici >>>

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Bursa LOCURILOR de munca 2019! Ce trebuie sa stie angajatorii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuFormarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".
© copyright 2012 - 2023 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".