Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Salarii de peste 1.000 de euro lunar in Romania pentru aceste meserii care NU necesita studii superioare

01 /Mai2018
Tags: meserii bine platite 2018meserii banoase fara studii superioare

Te gandesti mereu ca pentru a avea un salariu bun in Romania trebuie sa inveti enorm si sa nu te opresti niciodata din acest proces de perfectionare? Ei bine, aceste aspecte nu se aplica intotdeauna, avand in vedere ca exista multi angajati romani care reusesc sa aiba salarii mari, chiar daca nu au studii superioare.

Premisa succesului in cazul acestor meserii pe care vi le vom enumera consta in munca temeinica si dorinta de a face bani intr-un mod cinstit. La urma urmei, aceste lucruri sunt foarte importante, iar meseriile banoase care nu necesita studii academice pot fi, de asemenea, o provocare.


Despre ce meserii discutam astazi? Este vorba despre manichiuriste si coafeze, in principiu. Poate ca nu te-ai gandit la aceasta perspectiva, dar nu este deloc de neglijat. In special in ziua de astazi, cand domeniul beauty pare sa fi captat atentia a mii de persoane. Locuitorii marilor orase, in special Capitala, frecventeaza deseori aceste saloane. Iar angajatii nu pot decat sa fie multumiti. Cu cat serviciile sunt mai multumitoare, creste si baccsisul, iar clientul va reveni.

In acest fel, o manichiurista din Bucuresti, care lucreaza la un salon in centru de exemplu, poate depasi cu usurinta 1.000 de euro lunar. Dar sunt si luni mai bune, cand aceasta suma este aproape dublata, in special in perioada sarbatorilor sau vara, cand afacerea merge si mai bine.


Nici coafezele sau frizerii nu stau mai rau la acest capitol. O coafeza poate ajunge la acelasi salariu ca si o manichiurista, iar un frizer depaseste chiar si 3.500 lei lunar, informeaza Business Magazin.

Acelasi trend este prezent si in alte tari europene, unde angajatii fara studii superioare pot ajunge la venituri mari, avand in vedere munca fizica depusa de cele mai multe ori, in aceste cazuri.


 

Topul functii bine platite, chiar daca salariatii nu au studii superioare

Iata care este topul meseriilor bine platite, pentru care angajatorii sunt dispusi sa ofere salarii mari:

 - controlor trafic aerian
 - sudor argon
 - macaragiu
 - alpinist utilitar
 - grefier
 - somelier


Daca este sa vorbim de remuneratie, salariile arata in urmatorul fel...citeste mai multe despre salariile acestora aici >>>

 

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Salarii de peste 1.000 de euro lunar in Romania pentru aceste meserii care NU necesita studii superioare":
Rating:

Nota: 3.67 din 5 din 6 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".