Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Ce acte normative afecteaza SALARIZAREA, ce probleme apar si cum le gestionati corect!

20 /Aug2021
Ce acte normative afecteaza SALARIZAREA, ce probleme apar si cum le gestionati corect!
Tags: caietul de salarizare 2021ghid practic salarizare 2021luminita obaciu webinar salarizare 2021

Ce trebuie sa stiti despre salarizare in 2021? Ce modificari au aparut, la ce aspecte trebuie sa fiti deosebit de atent? Care sunt cele mai frecvente erori de interpretare a noilor prevederi legislative?

Aflati raspunsurile dintr-un ghid practic de ultima ora – Caietul de Salarizare 2021 – o lucrare exceptionala, foarte bine structurata, in cadrul careia reputatul specialist Luminita Obaciu analizeaza impecabil contextul legislativ actual din perspectiva salarizarii, oferind solutii si recomandari de importanta vitala.

Aveti acces imediat la continutul Caietului de Salarizare 2021! Il puteti parcurge chiar azi! Click aici >>>

El este disponibil atat in format stick USB, cat si online, in platforma www.rsonline.ro si il puteti consulta imediat dupa ce achitati contravaloarea sa. Veti primi rapid pe e-mail datele de logare (username si parola), iar apoi ghidul va fi permenent la dispozitia dvs., 24 de ore din 24!


Noutatile legislative cu impact asupra salarizarii in 2021!

Sunt cca 10 acte normative noi care afecteaza salarizarea in acest an. Dna Luminita Obaciu le analizeaza strict din punctul dvs. de vedere, pune accent pe obligatiile noi care apar si, pastrand aceasta perspectiva, va arata concret ce aveti de facut. Temele abordate in lucrarea dansei sunt esentiale pentru orice angajator:

 1.  Implicatiile majorarii salariului minim brut pe economie

 2.  Modificarea Codului Muncii – posibilitatea semnarii electronice a documentelor ce reglementeaza raporturile de munca / modificari aplicabile microintreprinderilor

 3. Modificari referitoare la contractul de munca cu clauza de telemunca
 
 4.  Modificari privind concediul si indemnizatia de crestere a copiului si stimulentul de insertie
 
 5.  Gestionarea concediilor medicale

 6.  Inregistrarile in Revisal

 7.  Facilitati fiscale si masuri de protectie sociala in contextul coronavirus

De exemplu, Caietul de Salarizare 2021 contine o sectiune ampla dedicata Legii nr. 296/2020 si modificarilor aduse de aceasta in ceea ce priveste regimul fiscal al unor cheltuieli: 

• conditiile in care angajatorul suporta cheltuielile aferente activitatii in regim de telemunca

• sumele acordate angajatilor care desfasoara activitati in regim de telemunca, pentru sustinerea cheltuielilor cu utilitatile la locul in care acestia isi desfasoara activitatea, in limita unui plafon lunar de 400 lei;

• costurile cu testarea epidemiologica si/sau vaccinarea angajatilor;

• ajutoarele pentru adoptie;

•  contravaloarea serviciilor turistice si/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului, pentru salariatii proprii si membrii de familie ai acestora, acordate de angajator;

•   avantajele in bani si/sau in natura primite de la terti ca urmare a prevederilor contractului individual de munca, a unui raport de serviciu, act de detasare sau a unui statut special ori a unei relatii contractuale intre parti.

Evitati greselile parcurgand un material exceptional: Caietul de Salarizare 2021! Click aici >>>


De asemenea, in caietul de salarizare sunt prevazute informatii relevante cu privire la posibilitatea semnarii electronice a documentelor aferente relatiilor de munca si implicatiile aferente;

Sunt detaliate modificarile referitoare la conditiile acordarii stimulentului de insertie si modificarile referitoare la cuantumul si perioada acordarii stimulentului.

Decizia Curtii constitutionale referitoare la posibilitatea popririi indemnizatiei de crestete a copilului

Sunt prezentate si modificari cu privire la interdictia angajatorilor de concediere a salariatilor
 

Atentie!

Facilitatile fiscale din domeniul constructiilor referitoare la contributiile sociale se extind si pentru persoanele care realizeaza venituri asimilate salariilor in baza altor contracte decat contractul individual de munca (de exemplu, in baza contractului de mandat/de administrator).

Da, doresc sa comand Caietul de salarizare 2021 >>>
 

 


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Ce acte normative afecteaza SALARIZAREA, ce probleme apar si cum le gestionati corect!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".