Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Salariul mediu net a crescut cu peste 20% in Cluj. Ce se petrece in Bucuresti?

21 /Oct2021
Salariul mediu net a crescut cu peste 20% in Cluj. Ce se petrece in Bucuresti?
Tags: salariu mediu net clujnsalariu mediu net timisoaracresteri salariale pandemie

Chiar daca pandemia a tinut pe loc piata muncii, totusi lucrurile au evoluat in bine, cel putin in anumite judete ale tarii. Conform unei statistici recente, Clujul si Timisul au cunoscut cresteri salariale de pana la 22%, in perioada iulie 2019- iulie 2021.

Asadar, angajatorii au fost competitivi si au majorat salariile, in special in domeniile de interes pentru acest moment. In judetul Timis salariile medii au ajuns undeva la 3.800 lei, majorate de la 3.100 lei, salariul mediu din iulie 2019.

Lucrurile stau si mai bine in Cluj, unde un salariu mediu a ajuns chiar si la 4.300 lei in iulie 2021.

"Consideram ca aici cresterea salariilor este legata in principal de sezonul estival, un sezon care a fost foarte bun, dar unde angajatorii s-au confruntat si ei cu lipsa fortei de munca“, a explicat Raluca Parvu, business manager la BPI Group, pentru Ziarul Financiar.

In acest sens, Bucurestiul prezinta salarii medii nete de 4.600 lei in iulie 2021, astfel ca a cunoscut o evolutie de 15%, in comparatie cu iulie 2019, cand un salariu mediu net ajungea la aproximativ 4.000 lei...mai multe despre acest subiect pe legislatiamuncii >>>


Ce este si ce avantaje majore va aduce Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale?

Consilier Ghid complet de Salarizare, Revisal si Contributii sociale este o lucrare pe stick, actualizata permanent gratie unui soft special preinstalat (la fiecare introducere a stick-ului in calculator veti beneficia de informatii de ultima ora), care va ofera:

  • solutii complete, strict la obiect, cu temeiuri legale, studii de caz si sfaturi practice pentru orice problema legata de salarii, contributii, impozite, indemnizatii, pensii, REVISAL etc. - totul strans la un singur loc, organizat impecabil! 
  • comentarii avizate ale articolelor de lege din Codul  Fiscal modificate la inceputul anului sfaturi, recomandari si atentionari privind aplicarea corecta a legislatiei in vigoare in conformitate cu noile Norme de aplicare, detalii AICI >>>
     

 

de Ionut Petre


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Salariul mediu net a crescut cu peste 20% in Cluj. Ce se petrece in Bucuresti?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".