Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

O companie romaneasca, aleasa startup-ul anului in Europa Centrala si de Est

25 /Nov2019
Tags: start-up romaniadruid

Druid, companie specializata in dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti, fondata de antreprenorul Liviu Dragan, a fost desemnata startup-ul anului in Europa Centrala si de Est. Aceasta recunoastere a fost obtinuta in cadrul competitiei CESA 2019, organizata anul acesta la Bucuresti.

Potrivit afirmatiilor fondatorului la lansarea platformei, un angajat va putea afla prin intermediul asistentului virtual (chatbot) informatii precum cate zile mai are din concediul de odihna, poate sa solicite cateva zile de concediu catre compartimentul Resurse Umane (HR), sa afle cand va vira angajatorul salariul și in ce suma, bonusurile, dar și evolutia sa in companie sub forma unor grafice, potrivit Profit.ro.Druid este o companie de inalta tehnologie care dezvolta asistenti virtuali inteligenti pentru organizatii companii. In mai putin de 1 an de la lansare, Druid are deja peste 30 de clienti. Compania a demarat dezvoltarea unui ecosistem de parteneri de implementare si pregateste lansarea operatiunilor in USA. 

Peste 9.600 start-up-uri au fost infiintate din fonduri europene. Cele mai multe dintre acestea, peste 1.900, au fost infiintate in regiunea Centru – judetele Brasov, Sibiu, Alba, Mures, Harghita și Covasna. In top 3 regiuni urmeaza Sud-Vest Oltenia, cu 1.450 start-up-uri, apoi regiunea Sud-Muntenia, cu peste 1.400 noi companii create cu sprjinul fondurilor nerambursabile. Prin intermediul acestei scheme de antreprenoriat finantate din fonduri europene au fost infiintate 19.370 locuri de munca din 396 de domenii de activitate.Pana in prezent, au fost investite 290,5 mil. euro, valoarea medie a subventiei acordate pentru infiintarea unui start-up fiind de 30.000 euro.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "O companie romaneasca, aleasa startup-ul anului in Europa Centrala si de Est":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".