Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Seful care le-a facut cadou salariatilor 400 de apartamente si peste 1.000 de masini

28 /Mar2017
Tags: savji dholakiacadouri angajatihare krishna exports

Cu totii visam sa avem o viata bogata, plina de beneficii, iar locul de munca sa fie un adevarat rai pe pamant. Intamplarea face ca unii chiar sa traiasca acest vis frumos, avand in vedere ca exista un sef care este hotarat sa le ofere totul salariatilor sai.

Este vorba despre Savji Dholakia, un miliardar indian din regiunea Surat, binecunoscut in industria diamantelor la nivel mondial.

Cum a marcat aniversarea de 50 de ani a companiei sale, Hare Krishna Exports

In momentul cand a celebrat 50 de ani de activitate ai companiei sale, Hare Krishna Exports, miliardarul s-a hotarat sa imparta prosperitatea cu angajatii. Asa ca le-a oferit acestora cadou 400 de apartamente si 1.260 de masini, pentru cei mai performanti dintre ei.

Iar acordarea acestor bonusuri a fost anuntata informal in cursul saptamanii, ca si cum ar fi fost un fapt obisnuit, care se petrece in orice companie.

Fiul sau a lucrat ca muncitor, in cadrul firmei

Savji Dholakia mai este cunoscut si pentru faptul ca l-a angajat pe fiul sau ca muncitor in cadrul firmei, deoarece antreprenorul indian isi dorea ca acesta sa invete valoarea reala a banilor si sa stie sa aprecieze cu adevarat ceea ce detine.

Nu este pentru prima data cand anagajatorul ofera asemenea cadouri angajatilor sai. In 2015, acesta a oferit cadou angajatilor sai 491 de masini si 200 de apartamente, pentru a-i recompensa pe acestia pentru performante.

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Seful care le-a facut cadou salariatilor 400 de apartamente si peste 1.000 de masini":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".