Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Aproximativ 25% dintre femei lucreaza in domeniul securitatii cibernetice la nivel mondial

22 /Mar2024
Aproximativ 25% dintre femei lucreaza in domeniul securitatii cibernetice la nivel mondial
Tags: 25% femei securitate ciberneticafemei joburi it

Va informam ca un sfert dintre femei lucreaza in domeniul securitatii cibernetice la nivel mondial, o dovada a pasului pe care il facem catre un domeniu mai incluziv, a declarat Fraga Tariuc, fondatoare si presedinta Asociatiei Women4Cyber Romania.

Conform Agerpres, aceasta a mai adaugat:

Parcurgeti fara intarziere ghidul “Hartuirea si discriminarea la locul de munca. Legislatie explicata si studii de caz”!
Va protejeaza total impotriva unor amenzi de pana la 200.000 de lei, DETALII AICI >>> 

"Astazi, marcam lansarea Capitolului "Femei Romance pentru Cyber". Suntem aici unindu-ne fortele pentru a crea un viitor in care securitatea cibernetica Women for CyberMania se angajeaza intr-o misiune de advocacy, educatie si mentorat. Ne propunem sa cream o retea solida care sa faca femeile mai puternice, promovand un mediu in care talentele si cunostintele lor nu numai ca infloresc, dar conduc la progrese inovatoare in securitatea cibernetica. Viziunea noastra este indrazneata si clara, un viitor plin de diversitate in care fiecare femeie poate inspira si realiza o cariera plina de satisfactii in domeniul securitatii cibernetice. In timp ce reflectam la peisajul actual, avem 25% dintre femei care lucreaza in domeniul securitatii cibernetice, la nivel mondial, o dovada a pasului pe care il facem catre un domeniu mai incluziv (...) Prin aceasta initiativa, imi propun sa contribui la un mediu digital sigur pentru toti, asigurand o lume in care fiicele mele si, intr-adevar, toti copiii sa poata naviga in lumea online in siguranta si cu incredere. Fondarea Women for CyberMania nu este doar o piatra de hotar profesionala, ci este una personala", a spus Tariuc, la evenimentul de lansare al Asociatiei Women4Cyber Romania.

Echilibrul de gen in domeniul IT&C - securitate cibernetica

"Women4Cyber Romania promoveaza echilibrul de gen in domeniul IT&C - securitate cibernetica, dupa ideea ca "fiecare se aseaza pe locul potrivit, daca este interesat sa gaseasca informatia despre oportunitati incluzive si echitabile". Women4Cyebr Romania intelege ca in acest domeniu, mai mult decat in altele, femeile au nevoie de modele profesionale. De aceea, actioneaza prin ambasadori, femei si barbati, care prin puterea exemplului propriu sa faciliteze intelegerea faptului ca disciplinele STEM sunt accesibile tuturor sau ca domeniul IT&C - securitate cibernetica nu inseamna doar pregatire tehnica, ci se bazeaza pe comunicare, analiza, design, psihologie si include profesiile care deriva din acestea", a declarat sefa Asociatiei Women4Cyber Romania.

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Aproximativ 25% dintre femei lucreaza in domeniul securitatii cibernetice la nivel mondial":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".