Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

O firma a lansat campania de sprijinire a digitalizarii business-urilor romanesti in contextul crizei COVID-19

01 /Apr2020
Tags: digitalizare firmemediul online afaceribunnyshellromania online

In incercarea de a sprijini reorientarea firmelor catre mediul online, platforma romaneasca Bunnyshell a lansat campania ''Mutam ROmania ONline!'', prin care sustine accelerarea digitalizarii business-urilor romanesti, precum si continuitatea acestora, in contextul crizei COVID-19.

Astfel, platforma Bunnyshell va fi pusa la dispozitie, gratuit, timp de 6 luni, pentru ONG-uri, sisteme medicale si educationale, care isi desfasoara activitatea contribuind la lupta impotriva noului coronavirus (COVID-19), iar pentru a sprijini IMM-urile compania a pregatit migrarea gratuita in Cloud, precum si 50% reducere, timp de un an, la toate cele 3 pachete Bunnyshell, se arata in comunicatul transmis Agerpres.

"Criza Coronavirus (COVID-19) este, cu siguranta, cel mai mare test de performanta dat infrastructurilor IT, dar si business-urilor care pana acum se bazau pe tranzactiile offline. Inchiderea spatiilor de lucru, distantarea sociala, precum si toate masurile adoptate pentru prevenirea raspandirii coronavirus (COVID-19) au ca rezultat o crestere fara precedent a utilizatorilor de solutii care faciliteaza colaborarea echipelor, a cumparaturilor online si a platformelor online ca sursa de divertisment", precizeaza aceeasi sursa.

Potrivit companiei, pe masura ce milioane de oameni se straduiesc sa ramana focusati, productivi, si sa se adapteze cat mai bine noului mod de viata, Cloud-ul este cu siguranta principalul jucator capabil sa satisfaca cererea imensa si sa permita acomodarea business-urilor in plina criza, precum si continuitatea lor. Este ceea ce putem numi practic o digitalizare fortata de context", sustine Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Cu siguranta, digitalizarea afacerilor reprezinta o masura pe care afacerile autohtone, prinse din acest punct de vedere pe picior gresit, o vor invata prin consecinte grave, in unele cazuri chiar prin faliment. Exista si afaceri care au inceput inca din momentul in care au fost inchise prin decret (sediile fizice) sa isi accelereze eforturile de promovare si vanzare in online pentru a reusi sa se mentina pe linia de plutire si pentru a-si creste vanzarile. 



Pentru a beneficia de facilitatile incluse in campania "Mutam ROmania ONline!", companiile sunt rugate sa se inregistreze pe https://www.bunnyshell.com/ro-covid-19/.

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "O firma a lansat campania de sprijinire a digitalizarii business-urilor romanesti in contextul crizei COVID-19":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".