Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Aproape 100 programe de formare profesionala vor incepe in luna noiembrie 2021, la nivel national

29 /Oct2021
Aproape 100 programe de formare profesionala vor incepe in luna noiembrie 2021, la nivel national
Tags: formare profesionala 2021cursuri formare profesionalaformare profesionala online

Vesti bune pentru romanii care vor sa se califice din punct de vedere profesional, in contextul in care Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) va organiza in luna noiembrie 2021 nu mai putin de 98 programe de formare profesionala.

Acestea vor ajuta un numar de 1.458 persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite, organizate de Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si a Municipiului Bucuresti.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: inspector (referent) resurse umane – 99 persoane, lucrator in comert – 84 persoane, operator introducere validare si prelucrare date – 84 persoane, competente cheie–comunicare in limba romana – 77 persoane, agent de securitate – 71 persoane, ajutor de bucatar – 63 persoane, ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie – 60 persoane, ingrijitor spatii verzi – 57 persoane, competente antreprenoriale – 56 persoane, femeie de serviciu – 56 persoane, observa ANOFM.

Judetele in care, in luna noiembrie 2021, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Dambovita (126 persoane), Mures (112 persoane), Brasov (84 persoane), Bucuresti (70 persoane), Galati (70 persoane).

In Monitorul Oficial nr. 669 din 28 iulie 2020 a fost publicat Ordinul ministrului muncii si protectiei sociale nr. 1149/2020 privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem on-line

Regasiti mai jos domeniile de activitate pentru care se poate acorda avizul comisiilor de autorizare in vederea desfasurarii programelor de formare profesionala autorizate in sistem on-line
 
Ca precizari importante retineti:


I. Pentru pregatirea teoretica:
 
Toate programele de formare profesionala autorizate de initiere, specializare, perfectionare, precum si cele de calificare de nivel 2, 3, 4, conform Cadrului national al calificarilor, cu exceptia celor de nivel 1...mai multe despre formarea profesionala online >>>

 

 

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Aproape 100 programe de formare profesionala vor incepe in luna noiembrie 2021, la nivel national":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".