Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

CV in functie de jobul pe care ti-l doresti. Cum se procedeaza?

29 /Iul2019
Tags: cv interviu angajarecv europasscum se face un cv

Atunci cand te-ai hotarat ca vrei un anume job, fara doar si poate ca ar trebui sa faci tot posibilul pentru a fi pe aceeasi lungime de unda cu postul cautat, iar CV-ul este esential.

Desigur ca aceasta carte de vizita a ta ar trebui sa fie in concordanta cu ceea ce iti doresti, asa ca este important sa stii cum sa-l realizezi pentru a fi sigur ca te va duce la interviul de care ai nevoie.

Poate sa iti deschida multe usi, asa ca haide sa vedem cum ar trebui sa realizezi un CV in 2019.

Despre modelul de CV Europass sigur ai aflat deja multe lucruri, iar astazi te vom ajuta sa intelegi mai bine care sunt punctele cheie ale acestui mod de a te prezenta in fata angajatorilor.

Cum arata un CV perfect organizat? Un model de CV Europass poti gasi si pe legislatiamuncii.ro.

 

CV in functie de jobul pe care ti-l doresti - cum sa-l actualizezi?


- in primul rand, fa un mic research pe internet si vezi care sunt cerintele din fisa postului pentru jobul dorit. In special cand vanezi o companie anume, fii sigur ca ti-ai "aliniat" CV-ul la ce se cere. Vezi care sunt cerintele pentru posturile similare, ce spun alti candidati, etc. Stii deja ca doar pregatindu-te temeinic vei fi chemat la interviu, ne anunta ejobs.ro

- CV-ul sa fie cat mai relevant, in special ca esti familiarizat deja cu cerintele postului. Incearca sa faci un update al CV-ului si sa treci in modelul pe care il vei prezenta la interviu exact ce se cere. Cu alte cuvinte, personalizeaza-l, functioneaza intotdeauna

- experienta relevanta este importanta, de regula, pentru angajatori. Chiar daca nu ai foarte multa intr-un anume domeniu, incearca sa treci in CV ce te recomanda si cum ai avut totusi tangente cu domeniul respectiv. Arata ca esti interesat, iar domeniile in care ai lucrat si studiile te recomanda. Nu uita sa treci experienta relevanta inca de la inceput, sa fie la inaltime!

- fii creativ si incearca sa faci din CV-ul tau o capodopera. Exprima-te cu creativitate si originalitate si nu copia pur si simplu, in special daca vrei sa lucrezi intr-un domeniu in care trebuie sa ai imaginatie

- detaliile sunt cruciale, asa ca adauga o poza actuala, dar nu foarte formala! Mai presus de tot, fii tu insuti si ai incredere in tine.  Iar daca CV-ul tau va fi complet, inseamna ca ai toate sansele sa fii chemat la interviu, succes!

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "CV in functie de jobul pe care ti-l doresti. Cum se procedeaza?":
Rating:

Nota: 4.7 din 5 din 5 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".