Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Salariatii in 2022. De ce activitatile din afara serviciului sunt importante?

19 /Ian2022
Salariatii in 2022. De ce activitatile din afara serviciului sunt importante?
Tags: salariati 2022salariati activitatisalariati cititsalariati pasiuni

Traim vremuri bizare, in care starea de spirit a salariatilor a oscilat enorm, avand in vedere evenimentele din ultimii 2 ani. Probabil ca, daca ar fi sa tragem o linie si sa intelegem ce s-a intamplat, un lucru ar fi cert: oamenii au fost speriati, deprimati si au actionat nefast, in nenumarate situatii.

Piata muncii nu face exceptie, iar salariatii au avut motive sa fie purtati de emotii: concedieri, intrari in somaj, neputinta de a gasi un loc de munca...toate au fost experimentate, in majoritatea tarilor.

Desigur ca au existat si parti bune, iar telemunca 2022 a devenit un adevarat aliat al salariatilor, majoritatea bucurandu-se enorm de aceasta facilitate oferita de angajatori.

Tocmai de aceea multi au inceput sa cultive diverse pasiuni in plina pandemie, una dintre acestea fiind chiar cititul! Poate nu te asteptai, dar exista multi salariati care au inceput sa se bucure mai mult de aceasta activitate. In special ca OFERTELE la carti de top parca te trag de maneca!

De exemplu, cartile din seria TED, realizate de celebrii fondatori ai discutiilor TED talks, menite sa raspandeasca ideile care merita a fi promovate. 

Iar acum le poti cumpara cu 50% REDUCERE, detalii aici >>>


Una dintre cartile sugerate este "Intrebarile de maine", de David J. Rothkopf, fondator, CEO si editor al FP Group. 

Autorul remarca faptul ca suntem in pragul unei revolutii. Schimbarile viitoare vor pune sub semnul intrebarii si vor modifica concepte fundamentale, precum identitatea nationala, drepturile omului, banii si pietele. In acest moment pivot, complicat, care sunt marile intrebari pe care trebuie sa le punem pentru a merge inainte?

David Rothkopf crede in puterea intrebarilor. Intrebarile de maine reconfigureaza perspectiva pe care o avem despre viitor si ne obliga sa regandim aspecte esentiale ale vietii noastre: identitatea, economia, tehnologia, formele de guvernare, razboiul si pacea.

O  carte de exceptie, menita sa te ajute sa intelegi mai bine vremurile in care traim, indiferent daca esti salariat sau manager HR, afla mai multe despre "Intrebarile de maine" AICI >>>

Tot de o reducere fantastica au parte si "Cand intalnesti un necunoscut", a lui Kio Stark, dar si "Fiul unui terorist", scrisa de Zak Ebrahim, ambele din seria de carti remarcabile TED, cu o REDUCERE de 50%, in aceasta perioada!

In prima carte, Kio Stark va invita sa descoperiti placerile neasteptate si posibilitatile pe care le poate deschide o conversatie cu oameni pe care nu-i cunoasteti. Stark dezvaluie modul in care aceste intalniri simple si surprinzatoare ne imping spre o deschidere si o incluziune mai mari si, totodata, modul in care aceste conexiuni emotionale efemere, dar puternice, ne pot schimba si pot schimba lumea in care traim impreuna.

Ai curajul sa devii un om nou, mai interesat de ceea ce li se intampla celorlalti?

"Fiul unui terorist" ne ajuta sa intelegem mai bine ce inseamna sa traim in conditii extreme. 

Vorbim despre o poveste extraordinara, ce n-a mai fost spusa, povestea intima a unui baiat american crescut de un tata terorist.

In aceasta carte, Zak Ebrahim recompune incercarea sa de a se elibera de mostenirea lasata de tatal sau, traseul sau din Pittsburgh pana in Memphis, de la o moschee din New Jersey pana intr-un parc de distractii din Tampa. Fiul unui terorist este povestea baiatului caruia i s-au inoculat dogme si ura si a barbatului care a ales o alta cale.

In aceste carti marca TED cu siguranta vei gasi multe aspecte interesante care te vor ajuta sa fii alt om! 

Bucura-te chiar acum de REDUCERI de 50% la aceste titluri remarcabile din seria TED, cumpara ACUM >>>

 

 

 

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Salariatii in 2022. De ce activitatile din afara serviciului sunt importante?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".