Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Peste 400 de locuri de munca in Europa! Despre ce domenii este vorba

22 /Aug2019
Tags: locuri de munca europajoburi in europalocuri de munca anofm

Romanii care vor sa munceasca in strainatate au sansa de a-si gasi un job in Europa. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 414 locuri de munca vacante, cele mai multe in Olanda (135), Germania (116) si Austria (84).

Olanda are nevoie de culegator de fructe, instalator sanitar, de incalzire si aparate de aer conditionat, muncitor in sera de flori, muncitor in productia de rosii, muncitor necalificat in gradinarit, procesor bulbi de flori.

Germania cauta ajutor la curatenie, bucatar, bufetier, camerista, chef de partie, chef de rang, commis de rang, consultant IT, demichef de rang, dezvoltator software, electrician, junior chef/ sous chef, manager receptie, manipulant marfuri, mecanic de proces - masini productie muluri, mecanic masini de prelucrare a plasticului, menajera, operator stivuitor, ospatar, parchetar, preparator de inghetata, receptioner, specialist in confectionare mobila, specialist IT.

Austria are nevoie de electrician, faiantar, instalator sanitar si de incalzire, lacatus mecanic in constructii, montator de mobila, operator CNC, reactJS frontend developer, stivuitorist, tamplar productie de mobilier, tamplar de ferestre.

Alte tari care ofera locuri de munca sunt Norvegia (49 locuri de munca pentru: electrician, instalator, mecanic auto, montator folii ferestre/ parbrize masini, ospatar, tamplar/ dulgher, tinichigiu auto, vopsitor auto), Spania (15 locuri de munca pentru tehnician mecanic si electric la intretinere echipamente), Slovacia (12 locuri de munca pentru sticlari), Slovenia ( 3 locuri de munca pentru: bucatari si programatori).

 

Sursa: ANOFM

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Peste 400 de locuri de munca in Europa! Despre ce domenii este vorba":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".