Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Protejati firma prin politici si proceduri GDPR inteligente si eficiente!

04 /Iun2020
Tags: manual de proceduri gdprpolitici gdpr 2020 romaniaregulamentul 679/2016

In Romania ni se cere aplicarea Regulamentului 679/2016 cu privire la protectia datelor cu caracter personal, fara a avea insa la dispozitie prea multe norme si bune practici. Documentele ori deciziile autoritatii sunt putine si destul de vagi, lasand la latitudinea fiecarei firme particularizarea propriilor politici de GDPR privind diversele activitati.

Dorind sa acopere aceasta lipsa, un grup de specialisti GDPR acreditati, cu experienta directa in implementarea  Regulamentului 679/2016 in firme mari din Romania, va ofera acum lucrarile pe stick: Manual de politici GDPR si Manual de Proceduri GDPR.

Unica in domeniul politicilor destinate implementarii GDPR, va pune la dispozitie acum o serie de modele de politici GDPR pentru diverse activitati obligatorii, precum si sfaturi pentru implementarea lor rapida si eficienta.

MANUALUL DE POLITICI GDPR CONTINE TOTI PASII CARE TREBUIE URMATI PENTRU IMPLEMENTAREA DE POLITICI PRIVIND ACTIVITATI PRECUM:
1. supravegherea video
2. securitatea firmei
3. incidentele de securitate
4. copierea si stocarea datelor


5. utilizarea parolelor
6. confidentialitatea datelor
7. retinerea si stergerea datelor
8. confidentialitatea website-ului
9. utilizarea de cookies
10. arhivarea datelor
11. monitorizarea comunicatiilor electronice
12. schimbul de date cu caracter personal.

Manualul de proceduri GDPR este UNICUL ghid practic dedicat intocmirii si redactarii imediate, in mod perfect legal, a celor mai importante proceduri GDPR care stau la baza implementarii corecte, conform cerintelor UE,  a sistemului de protectie a datelor personale in firma ta. 
 
Cele 7 proceduri va ajuta la implementarea rapida, corecta si fara batai de cap a Regulamentului European privind Protecia Datelor cu caracter personal.
 
E simplu cand cineva specializat va ghideaza in ceea ce aveti de facut! Mai ales cand vorbim despre lege! Exact acest lucru l-au realizat specialistii nostri in lucrarea Manual de proceduri GDPR.
 
Beneficiati acum de informatii clare, explicite, privind alcatuirea procedurilor GDPR specifice activitatilor desfasurate in firma dvs. Cu ajutorul lor puteti simplifica si securiza procesul de implementarea a sistemului GDPR cerut de lege.
 
In lucrare gasiti:
Procedura de raspuns la drepturile persoanelor vizate
Procedura de obtinere/revocare consimtamant
Procedura raportare si tratare incidente de securitate
Procedura generala de monitorizare
Procedura de arhivare si nomenclator arhivistic
Procedura de cartografiere a datelor cu caracter personal
Procedura de analiza a interesului legitim 
 
BONUS: Primiti 2 documente extrem de importante pentru orice firma care are angajati, dar si clienti. Cele 2 documente va usureaza munca pe care o depuneti pentru implementarea regulamentului:
Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor
Evaluarea de impact privind protectia datelor cu caracter personal in conformitate cu decizia ANSPDCP nr. 174/2018.

Profitati ACUM si comandati propriul exemplar pentru a va fi mereu la indemana!

Cu ajutorul modelelor editabile de proceduri, a explicatiilor, a atentionarilor si a sfaturilor specialsitilor va asigurati ca:

  • respectati intocmai legislatia in vigoare
  • munciti usor si eficient
  • creati un mediu de lucru legal pentru angajatii dvs., evitand conflictele/litigiile de munca
  • asigurati clientilor protectia legala a datelor personale.

 
Alegeti calea inteligenta de a infaptui aceste obiective rapid si fara efort, avand siguranta respectarii legislatiei in vigoare! Pentru aceasta va sta la dispozitie acum lucrarea Manual de proceduri GDPR! Detalii aici!

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul "Protejati firma prin politici si proceduri GDPR inteligente si eficiente!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice

Cum sa evaluati angajatii in 2020?

Totul despre Evaluarea Angajatilor

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice".
© copyright 2012 - 2020 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice

Cum sa evaluati angajatii in 2020?

Totul despre Evaluarea Angajatilor

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice".

Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici