Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Calendarul Vesel al Managerului HR 2022. Maniera perfecta de a incepe noul an!

31 /Ian2022
Calendarul Vesel al Managerului HR 2022. Maniera perfecta de a incepe noul an!
Tags: calendar manager hrcalendar cadoucalendar manager hr 2022

Va invitam sa savurati cele 12 caricaturi absolut dementiale prezentate in Calendarul Vesel al Managerului HR 2022. Va garantam ca atunci cand veti primi Calendarul Vesel al Managerului HR 2022 veti lasa balta activitatea din acel moment si il veti rasfoi cu aviditate, razand in hohote la fiecare caricatura.

Ce este atat de special la Calendarul Vesel al Managerului HR 2022?


 

Cele 12 caricaturi ale calendarului surprind cu un umor nebun situatii foarte familiare, intalnite in absolut orice firma, convingeti-va chiar ACUM >>>

Veti recunoaste in aceste caricaturi subiecte spumoase, cum ar fi relatiile tensionate cu sefii, gafele si, in general,toate acele disfunctionalitati care - nu-i asa? - alimenteaza barfele zilnice de la o cafea.

Doar ca aceste disfunctionalitati, care in mod normal starnesc frustrari si nervi, acum nu starnesc decat hohote de ras. Adica lucrul de care oricine are nevoie, cat mai des. 

Nu va dezvaluim in aceasta scrisoare decat cateva dintre cele 12 caricaturi, pentru a nu va rapi placerea de a le descoperi, fila cu fila, atunci cand veti primi calendarul. Iata insa titlurile abordate care, cu siguranta, va vor starni curiozitatea:


Vedeti OFERTA noastra speciala la achizitionarea mai multor exemplare, este CADOUL CORPORATE ideal  >>>


Intr-adevar, puteti oferi cadou Calendarul Vesel al Managerului HR 2022 intr-o multitudine de ocazii: 

  • ocazii obisnuite - o aniversare, o onomastica, o vizita la prieteni
  • ocazii de business - o intalnire cu un client important sau cu orice persoana cu care doriti sa stabiliti de la bun inceput o relatie cordiala.

Recunoasteti, la fiecare asemenea intalnire doriti sa faceti o prima impresie frumoasa.  Si ce poate fi mai potrivit in acest sens decat un mic cadou?

Ceva necostisitor, dar de mare efect, ceva care sa-l determine pe interlocutorul dvs. sa va priveasca de la bun inceput cu simpatie, astfel incat relatia sa demareze sub cele mai bune auspicii.

Calendarul Vesel al Managerului HR 2022 costa doar 16 lei!

Pretul constituie, asadar, el insusi un avantaj.
Este un pret foarte mic, care va permite sa oferiti calendarul TUTUROR celor pe care vreti sa-i felicitati cu ocazia Noului An:

  • colegi de serviciu  
  • clienti importanti 
  • furnizori 
  • parteneri de afaceri 
  • angajati (daca aveti o firma) 
  • inspectori ITM

Si tocmai pentru ca lista acestor persoane care trebuie felicitate este lunga ne-am gandit sa va oferim Calendarul Vesel al Managerului HR 2022 si in pachete, cu importante reduceri de pret, detalii AICI >>>

 

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Calendarul Vesel al Managerului HR 2022. Maniera perfecta de a incepe noul an!":
Rating:

Nota: 4.29 din 5 din 7 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".