Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Cele mai multe CAUTATE joburi in luna ianuarie 2019

07 /Feb2019
Tags: cele mai cautate joburi 2019cele mai populare joburi 2019joburi cautate 2019

Poate ca te intrebai care sunt joburile la care aspira majoritatea romanilor, asa ca iti vom prezenta care sunt cele mai populare domenii in 2019.

Vorbim despre transporturi, financiar, inginerie si resurse umane, iar companiile care au inregistrat cele mai multe CV-uri trimise de candidati au fost Kaufland, Rompetrol si Unilever, conform informatiilor puse la dispozitie de platforma BestJobs.

Cele mai multe cautari de joburi din luna ianuarie au fost in domenii precum: transport - peste 36.000 de cautari, financiar contabil - peste 27.000 de cautari, inginerie - peste 19.000 de cautari, vanzari - peste 14.000 de cautari, resurse umane - peste 10.000 de cautari.

Volumul de aplicari la joburi este mai mare decat in alte perioade din an, luna ianuarie aducand BestJobs un plus de 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In luna ianuarie a acestui an, primele zece companii care au primit cele mai multe CV-uri trimise, la joburile publicate, au fost Kaufland Romania (3.182 aplicari), Rompetrol (2.697 de aplicari), Unilever (2.360 de aplicari), Oracle (2.062 de aplicari), Banca Transilvania (1.739 de aplicari), Grup Renault Romania (1.657 de aplicari), Alpha Bank (1.623 de aplicari), Raiffeisen Bank (1.598 de aplicari), Deichmann (1.569 de aplicari) si Mega Image (1.552 de aplicari).

Cea mai mare parte dintre acesti angajatori preferati au inregistrat si candidaturi spontane, direct pe pagina lor de profil de pe BestJobs.eu, din partea candidatilor care si-ar dori sa lucreze in cadrul companiei preferate, chiar daca la momentul aplicarii o pozitie potrivita profilului acestora nu era deschisa.

Madalina Dan, manager BestJobs:

"Candidatii isi doresc sa se angajeze acolo si preiau initiativa. Aplica direct in pagina de profil a companiei, chiar daca in acel moment nu este neaparat deschisa o pozitie care sa-i vizeze. Astfel, candidatii se asigura ca CV-ul lor ajunge la companie, iar in eventualitatea in care apare o pozitie care indeplineste conditiile de experienta ale candidatului, acesta poate fi contactat direct de catre companie."

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Cele mai multe CAUTATE joburi in luna ianuarie 2019":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 5 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".