Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

HR Trends - Tehnici si instrumente pentru managementul HR post-COVID

26 /Aug2021
HR Trends - Tehnici si instrumente pentru managementul HR post-COVID
Tags: hr trends covidinstrumente manager succesportal resurse umane

Tendintele in HR s-au schimbat, recrutarea postpandemie arata cu totul altfel. Doar daca va adaptati rapid stilul de management la toate aceste schimbari veti reusi sa aveti succesul mult dorit! Atentie! De noile directii in HR depind motivatia, productivitatea si retentia angajatilor! Companiile trebuie sa se reorganizeze inca din acest moment!

 

Angajatorii isi doresc, mai mult ca oricand, siguranta si stabilitate pe termen lung. Obiectivele companiilor s-au schimbat, iar planurile care ne protejeaza de noi crize au devenit esentiale. In calitate de manageri sau responsabili HR, aveti de indeplinit misiuni grele, dar nu imposibile! 
 
Cum obtineti insa cele mai calde subiecte din domeniu? Unde puteti fi la curent cu cele mai noi trenduri HR, cu instrumente actualizate de lucru si sfaturi practice din aria HR? Cum puteti afla, zi de zi, cand au loc cele mai importante webinarii si conferinte din domeniu? Si, nu in ultimul rand, cum puteti obtine rapid modele de teste si documente corecte necesare in departamentul de Resurse Umane? 
 
Pentru ACCES NELIMITAT la o cantitate uriasa de informatii, actualizata zilnic, structurata impecabil si usor de folosit, va punem la dispozitie un instrument remarcabil, marca Rentrop & Straton:
 


  
Principalele AVANTAJE:
 
1) Articole de specialitate. Iata cele mai recente titluri:
 
- Cele 5 schimbari majore din recrutare in lumea postpandemie. La ce sa ne asteptam anul viitor
- Integrarea noilor angajati in contextul muncii de acasa. Etape concrete si practice
- 6 sfaturi pentru eficienta si productivitate gandite pentru managerii care lucreaza cu echipele de la distanta
- Top 5 provocari pentru managerii HR in 2021. Cum se poate rezolva fiecare obstacol
- 7 etape simple pentru un program de internship eficient si reusit!
 
2) Modele de teste, documente si formulare editabile obligatorii in HR actualizate, in conformitate cu cele mai noi modificari legislative!
 
3) ACCES la ultimele editii ale webinarului „Cariera ta in HR”, care includ teme relevante despre management in timpul pandemiei. Iata temele abordare in cadrul editiei 2021 si la care primiti acces deplin:
 
- Ce a insemnat pandemia pentru producatori?
- Motivarea angajatilor prin solutii non-financiare
- Solutii inovatoare pentru un departament HR digitalizat
- HR-ul in epoca digitala
- Construirea Employer Branding prin Digital Marketing
 
 
4) Programe de training si teambuilding. Prin intermediul acestora veti regasi o multime de sfaturi practice pentru construirea in-house a training-urilor/teambuilding-urilor, precum si posibilitatea achizitionarii unor programe personalizate,
 
5) ACCES la Soft-ul de evaluare a angajatilor. Evaluarea angajatilor prin acest soft de ultima generatie este un instrument extrem de util si simplu de folosit, esential pentru realizarea evaluarilor periodice obligatorii ale performantei salariatilor!
 
Important!
 
Acest pachet de beneficii aduce tot ceea ce aveti nevoie in calitate de manager/responsabil HR la un loc! Problemele de resurse umane se rezolva aici, iar specialistii HR vor fi constant la curent cu toate noutatile din domeniu! Fiti cu un pas inaintea tuturor prin intermediul HR Trends -  Tehnici si instrumente pentru un manager de succes!  

 

 

de Ionut Petre


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "HR Trends - Tehnici si instrumente pentru managementul HR post-COVID":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".