Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Managerii HR vor putea rezolva orice problema, de acum incolo! Ce trebuie sa stie

08 /Oct2019
Tags: recrutare si selectiemotivare angajatiprobleme resurse umanedificultati legislative hr

Daca si dvs va confruntati deseori cu tot felul de chestiuni legate de domeniul resurselor umane, pe care nu stiti cum sa le rezolvati, exista vesti bune. In sensul ca aceste dificultati legislative vor putea fi rezolvate mai simplu si usor decat credeati.

In special daca sunteti dispusi sa apelati la sfaturile unor specialisti. Orice dificultati legislative isi vor gasi rezolvarea, odata ce veti apela la profesionisti. Cu totii stim ca nu este deloc simplu sa fim familiarizati cu toate informatiile legate de un domeniu atat de vast precum HR-ul.

Pentru a sti mai multe despre recrutare si selectie, motivarea angajatilor, retentia si recompensarea acestora, cultura organizationala, dar si concedierea este clar ca ai nevoie de parerile expertilor. Este aproape imposibil sa stii toate aceste informatii!


De aceea trebuie sa va puneti la curent cu ce este nou in acest domeniu, asa ca va invitam sa vizitati chiar acum GRATUIT www.PortalResurseUmane.ro >>>  


Exemple de dificultati legislative de carese lovesc managerii HR, rezolvate in Portal Resurse Umane


Intrebare: “Avem un salariat angajat cu CIM pe durata determinata, care a fost evaluat profesional cu calificativul foarte slab, are probleme de indisciplina la locul de munca, nu respecta recomandarile tehnice ale sefului direct, pleaca de la locul de munca prin sectie de capul lui, invocand diverse scuze. A primit avertisment scris de la comisia de disciplina. Sefii lui nu vor sa ii mai prelungeasca CIM. Va rog sa ne spuneti ce documente trebuie sa eliberam la incetarea CIM si daca ar trebui si o motivare de ce nu i se mai prelungeste CIM. Ce documente sunt necesare pentru a beneficia de somaj?”


Intrebare: “O persoana fizica poate primi, conform legii, tichete de masa de la o unitate angajatoare si norma de hrana de la alta unitate?”

 

Portalul este realizat de specialisti practicieni, de oameni care lucreaza in HR si care stiu exact cu ce situatii va confruntati!


 Abonamentul www.PortalResurseUmane.ro va pune la dispozitie:
 

  1.     Articole de specialitate cu aparitie zilnica.
  2.     Subiectele abordate acopera o gama foarte larga de probleme, de la politica salariala si comunicarea interna pana la gestionarea conflictelor, totul comentat si explicat prin prisma legislatiei si avand un puternic caracter practic
  3.     O baza de date cu spete rezolvate din domeniul resurselor umane + un motor rapid de cautare pe domenii cheie, cu raspuns imediat la 100% din probleme
  4.     Modele de teste, documente si formulare editabile obligatorii in HR: fisa postului, fise de evaluare, contractul de munca, actele aditionale la CIM, regulamentul intern, decizii de operare în ReviSal etc.

Aflati chiar ACUM mai multe detalii GRATUITE. Da, pentru ca va dam sansa de a testa GRATUIT Portalul de Resurse Umane >>>

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Managerii HR vor putea rezolva orice problema, de acum incolo! Ce trebuie sa stie":
Rating:

Nota: 4.8 din 5 din 5 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".