Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Programe gratuite de formare PROFESIONALA in luna iunie 2019. Despre ce meserii este vorba?

23 /Mai2019
Tags: cursuri formare profesionala 2019formare profesionala gratuita 2019cursuri formare profesionala anofm

Vesti bune pentru romani in contextul in care un numar de 2.714 persoane pot participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) in luna iunie 2019.

Este vorba despre 159 de programe de formare profesionala derulate la nivel national, in cadrul carora romanii vor putea invata mai multe meserii.

Iata despre ce calificari profesionale este vorba, conform ANOFM:

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile ofera calificari pentru specializarile de agent de securitate (227 de persoane), lucrator in comert (163 de persoane), inspector (referent) resurse umane (156 de persoane), operator introducere validare si prelucrare date (141 de persoane), frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (123 de persoane), contabil (119 persoane), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (98 de persoane), bucatar (77 de persoane), manichiurist, pedichiurist (70 de persoane), sudor (62 de persoane).

Judetele in care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (210 persoane), Dambovita (168 de persoane), Bucuresti (140 de persoane), Brasov (126 de persoane) si Mures (117 persoane).

 

Persoanele interesate se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domiciliul ori resedinta sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro.

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Programe gratuite de formare PROFESIONALA in luna iunie 2019. Despre ce meserii este vorba?":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 6 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".