Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Zeci de programe de formare profesionala vor incepe in luna iulie 2019, la nivel national. Despre ce meserii este vorba?

26 /Iun2019
Tags: formare profesionala 2019formare profesionala anofm 2019cursuri formare profesionala 2019

Vesti bune pentru oamenii care doresc sa se specializeze profesional, in contextul in care 2.742 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna iulie 2019.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: competente cheie - comunicare in limba romana (competente de baza in matematica) - 214 persoane; bucatar - 169 persoane; inspector (referent) resurse umane - 149 persoane; lucrator in comert - 148 persoane; operator introducere validare si prelucrare date - 144 persoane; ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie publica - 133 persoane; contabil - 95 persoane; agricultor in culturi vegetale si crescator de animale - 84 persoane; camerista - 74 persoane; comunicare in limba engleza - 70 persoane.


Despre ce judete este vorba?

Judetele in care, in luna iulie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (238 persoane), Dambovita (210 persoane), Bucuresti (196 persoane), Dolj (140 persoane), Brasov (126 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domiciliul sau resedinta sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la sectiunea 'Persoane fizice/Cursuri de formare profesionala'.


Sursa: ANOFM

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Zeci de programe de formare profesionala vor incepe in luna iulie 2019, la nivel national. Despre ce meserii este vorba?":
Rating:

Nota: 3.25 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".