Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR. Documente pe care vi le solicita inspectorii ITM in cazul unui control!

09 /Apr2019
Tags: documente hr obligatoriicontrol itmdesemnare dporegulamente obligatorii

Este demn de precizat ca, daca un inspector vrea sa va amendeze se va lega de chestiunile de detaliu, micile amanunte, nimicurile pe care le neglijati, fara sa va dati seama.

Scenariul este urmatorul. Va concentrati pe lucrurile care vi se par cu adevarat importante – evitarea muncii la negru, plata contributiilor, protectia muncii – si pierdeti din vedere faptul ca un inspector ITM venit in control va poate solicita “banalitati” cum ar fi:

  •     fisa de post a secretarei
  •     decizie pentru desemnarea DPO-ului din firma
  •     solicitarea trimisa angajatilor pentru efectuarea examenului medical
  •     formularul pentru evaluarea anuala


Va oferim un stick cu peste 200 de modele de documente gata intocmite, pregatite pentru a fi completate cu datele dvs. si printate, detalii aici >>>

Lucrarea 222 Formulare, Contracte, Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR va face viata mai usoara, iar voi veti fi la curent cu toate noutatile.


Iata o situatie posibila in care acest soft va este de mare ajutor
 


Situatia nr.1:

Un salariat a savarsit o abatere disciplinara.
Ca urmare, trebuie sa ii inmanati o convocare pentru audierea din cadrul cercetarii prealabile. Convocarea e obligatorie, trebuie facuta in scris si pusa la dosar, altfel sanctiunea pe care o aplicati este nula. Ce scrieti in convocare? Cat de detaliat trebuie sa descrieti abaterea disciplinara cercetata? Trebuie precizate si efectele pe care le-a avut sau le-ar fi putut avea respectiva abatere? Trebuie mentionati cumva in convocare si membrii comisiei de audiere?
 
Sunt aspecte dificil de rezolvat, mai ales daca e prima cercetare disciplinara cu care va confruntati. N-ar fi mai bine sa aveti convocarea gata scrisa in calculator si sa nu trebuiasca decat s-o completati si s-o printati?


 
Lucrarea 222 Formulare, Contracte, Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR va raspunde la aceste intrebari >>>

 

IMPORTANT!
 
Orice control de la ITM cuprinde, invariabil, verificarea unor ACTE, DOCUMENTE, HARTII. Pe inspectori ii intereseaza mai putin explicatiile si justificarile verbale, ei lucreaza strict cu acte scrise si pe ele isi bazeaza verificarile.
 

E vorba aici atat despre actele foarte importante – contracte de munca, adeverinte medicale, fise de protectia muncii – cat si despre cele care dvs. vi se par marunte! Stick-ul 222 Formulare, Contracte, Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR vi le ofera pe tava, gata redactate >>>

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR. Documente pe care vi le solicita inspectorii ITM in cazul unui control!":
Rating:

Nota: 4.29 din 5 din 7 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".