Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Conferinta ANPC privind GDPR: Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

28 /Ian2021
Conferinta ANPC privind GDPR: Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Tags: gdpr 2021politici si proceduri gdpr contabilitate si hrconferinta protectia datelor cu caracter personal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) organizeaza, joi, conferinta online intitulata "Constatari si recomandari pentru operatorii din sectorul privat".

Evenimentul derulat cu ocazia sarbatoririi Zilei Europene a Protectiei Datelor se adreseaza sectorului public (autoritati si institutii publice), in considerarea aplicabilitatii directe, incepand cu data de 25 mai 2018, in toate statele membre ale Uniunii Europene, a Regulamentului (UE) 2016/679 a Parlamentului European si Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.


***
 
Pachetul pentru managementul corect al sistemului GDPR din firma dvs. contine politici si proceduri GDPR cu aplicabilitate directa si imediata destinate rezolvarii unor probleme frecvent intalnite in cadrul celor 2 departamente mentionate:
  • Proceduri si Politici GDPR obligatorii pentru Contabilitate - Ghid pentru Contabili - Top 9 Modele editabile
  • Proceduri si Politici GDPR obligatorii pentru Managerii HR - Ghid pentru Resurse Umane - Top 9 Modele editabile
 

***
 
 
 
In conferinta de specialitate vor fi dezbatute aspecte practice referitoare la constatarile din activitatea de control, in contextul masurilor corective dispuse de ANSPDCP in anul 2020, in scopul asigurarii unor abordari unitare de aplicare a regulilor de protectia datelor personale la nivelul operatorilor din sectorul public.
 
Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR), un set unic de norme cu o abordare comuna la nivelul UE in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, se aplica direct in statele membre incepand cu data de 25 mai 2018.
 
Consultanta personalizata
- Consultanta personalizata, direct pe adresa dvs. de email oferita de specialistii PortalProtectiaDatelor.ro special pentru dvs. – 25 de experti sunt la dispozitia dvs. 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an!

Intrebari si raspunsuri
 
- O baza de date cu peste 800 intrebari si raspunsuri din domeniu.

Consultanta prin telefon
 
- Consultanta personalizata telefonica in fiecare joi, in intervalul orar 14.00 – 16.00, asigurata de cei mai buni consultanti si specialisti in domeniul protectiei datelor.

de PortalResurseUmane.ro


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul "Conferinta ANPC privind GDPR: Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



TELEMUNCA - 7 solutii la probleme intalnite in practica

Atentie la TELEMUNCA in 2021!

Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "TELEMUNCA - 7 solutii la probleme intalnite in practica".
© copyright 2012 - 2021 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
TELEMUNCA - 7 solutii la probleme intalnite in practica

Atentie la TELEMUNCA in 2021!

Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "TELEMUNCA - 7 solutii la probleme intalnite in practica".

Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici