Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

AMOFM: angajatorii europeni ofera 153 de locuri de munca - in ce domenii?

28 /Iun2024
AMOFM: angajatorii europeni ofera 153 de locuri de munca - in ce domenii?
Tags: amofm locuri de muncajoburi disponibile amofm

Vesti bune pentru romanii care doresc sa lucreze peste hotare, avand in vedere ca angajatorii europeni ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 153 de locuri de munca, cu contracte de munca pe durata determinata, intre 3 si 12 luni.

Aceste aspecte se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti, potrivit Agerpres.

Lucrarea Motivarea angajatilor -  85 de modele, formulare, teste si chestionare  va arata cum sa atingeti acest scop al oricarui angajator sau manager HR.
 
Va garantam ca, prin intermediul acestei lucrari veti redescoperi practic domeniul HR, detalii AICI >>>


In ce domenii si in ce tari sunt disponibile joburile?

Cele mai multe posturi sunt disponibile in Norvegia (54 - sudor/montator, mecanic motoare, muncitor acvacultura), urmata de Letonia (30 de locuri de sudor), Germania (27 - sudor, tehnician electronist, lucrator in productie - procesare produse din carne) si Malta (21 - medic veterinar acvacultura, sofer taxi).

De asemenea, in Finlanda sunt sapte posturi libere (tapiter de mobila, instalator de ascensor), in Olanda tot sapte posturi (lucrator la ferma de legume organice, lucrator spatii verzi, sofer de autobuz), in Italia exista cinci posturi libere pentru fizioterapeut, asistent sanatate/infirmier si asistent medical, iar in Belgia un post de bucatar, la fel si Irlanda - un post de asistent medical.

Contractele de munca pot avea durata determinata, de 3 - 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente.

Salariul oferit este 30.000 - 45.000 euro brut/an pentru medic veterinar acvacultura, 19.600 euro brut/an pentru posturile de fizioterapeut si asistent medical in Italia, 17.900 euro brut/an pentru posturile de asistent sanatate/infirmier, 2.700 - 3.500 de euro brut/luna pentru posturile de sofer de autobuz, 2.698 - 2.860 de euro brut/luna pentru posturile de tehnician electronist, 1.400 - 2.000 de euro brut/luna pentru posturile de sudor, in Letonia, 1.400 - 1.500 euro brut/luna pentru sofer de taxi.

De asemenea, angajatorii platesc 22,20 euro brut/ora pentru posturile de sudor/montator si mecanic motoare, 20,05 - 23,54 euro brut/ora pentru bucatar, 18,50 - 19 euro brut/ora pentru postul de asistent medical in Irlanda, 18,31 euro brut/ora pentru posturile de muncitor acvacultura, 15,92 euro brut/ora pentru posturile de sudor in Germania, 15 euro brut/ora pentru instalator de ascensor, 13,27 euro brut/ora pentru posturile de lucrator la ferma de legume organice si lucrator spatii verzi, 12,41 - 14,50 euro brut/ora pentru posturile de lucrator in productie si 13 euro brut/ora pentru tapiter de mobila.

AMOFM Bucuresti precizeaza ca pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicita experienta si/sau calificare in domeniu, precum si cunostinte de baza/bune de limba a statului respectiv sau de limba engleza.

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "AMOFM: angajatorii europeni ofera 153 de locuri de munca - in ce domenii?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Hartuirea si discriminarea la locul de munca. Noutati legislative si studii de caz

Atentie la hartuirea la locul de munca!

Protejati-va impotriva amenzilor!

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Hartuirea si discriminarea la locul de munca. Noutati legislative si studii de caz".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.