Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Norme PSI: ghidul practic de aparare impotriva incendiilor. Ce trebuie sa stie managerii HR?

22 /Feb2023
Norme PSI: ghidul practic de aparare impotriva incendiilor. Ce trebuie sa stie managerii HR?
Tags: apararea impotriva incendiilorghid aparare impotriva incendiilor manageriomai 180/2022

Sunteti manager sau administrator de firma? Sunteti responsabil HR, contabil, jurist sau pur si simplu aveti o firma care are cel putin 1 angajat?

Aflati acum TOT ce trebuie sa stiti despre PSI:

  •  obligatii
  •  sfaturi practice
  •  atentionari
  •  solutii
  •  formulare gata intocmite

 
Folositi stick-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic ca sa evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI si ca sa va protejati proprietatea (sau institutia ori firma pe care o conduceti) de consecintele extrem de grave ale unui incendiu, DETALII AICI >>>

Apararea impotriva incendiilor constituie o activitate de interes public, national, cu caracter permanent. 
 
Aceasta activitate este obligatorie pentru autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si pentru toate persoanele fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei.
 


Asadar, fie ca sunteti angajator, administrator sau conducator al unei institutii, trebuie sa stiti foarte clar: apararea impotriva incendiilor este o obligatie legala!

Legea privind apararea impotriva incendiilor este una greu de citit, greu de inteles si, prin urmare, greu de respectat.  Exista o alternativa comoda si sigura pentru dvs.: stick-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic", DETALII AICI >>>


Ce noutati au aparut in domeniul PSI - apararea impotriva incendiilor?


In conformitate cu reglementarile OMAI 180/2022, printre noutatile introduse in produs, se remarca:

1. Cererea de emitere a avizului de securitate la incendiu si cea de emitere a avizului de protectie civila, insotite de documentatia tehnica aferenta, se depun si se elibereaza simultan.

2. A aparut modelul de anexa la autorizatia de securitate la incendiu.

3. Exista o singura cerere pentru emiterea avizului/autorizatiei de securitate la incendiu sau protectie civila, care se va completa in functie de ceea ce se solicita.

4. Contine structura scenariului de securitate la incendiu preliminar, document necesar pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu.

5. Apare notiunea de acord al vecinilor, in cazul includerii in acelasi compartiment de incendiu a mai multor constructii cu proprietari diferiti.

6. Sunt prevazute clar lucrarile care sunt exceptate de la obligatia de a obtine avizul/autorizatia de securitate la incendiu, DETALII AICI >>>


5 motive pentru care merita sa comandati chiar acum stick-ul "Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic"


1. Informatia este completa, organizata eficient, pe suport electronic (stick), la un singur clic distanta. Niciodata nu a fost mai usor sa aflati, in cateva minute, tot ce este important pentru firma dvs. in ceea ce priveste PSI.
 
2. Ghidul este elaborat conform legislatiei la zi din domeniul apararii impotriva incendiilor. Evitati astfel riscul de a nu lua in calcul o ordonanta de urgenta sau o norma de aplicare ce v-ar putea pricinui mari neplaceri.
 
3. Recomandarile autorilor sunt perfect clare, cu atentionari privind evitarea greselilor si cu solutii concrete si 100% corecte.
 
4. Aveti la dispozitie formulare si modele de documente obligatorii in domeniul PSI. Ganditi-va cat efort si cat timp scutiti prin faptul ca oricand le aveti la indemana, pe toate, pe stick-ul dvs.!
 
5. Pretul pe care il platiti pentru acest ghid complet este mai mic decat pretul de reincarcare a unui singur stingator de incendiu...

DA, vreau CD-ul "Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic", DETALII AICI >>>

 

de Ionut Petre


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Norme PSI: ghidul practic de aparare impotriva incendiilor. Ce trebuie sa stie managerii HR?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".