Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

DocProcess angajeaza un nou director de vanzari, Gabriel Gavrila

28 /Feb2020
Tags: docprocessgabriel gavrilavanzari b2btransformare digitala

DocProcess - compania specializata in automatizarea si interoperabilitatea proceselor de business in cadrul si dintre companii - anunta numirea lui Gabriel Gavrila in calitate de director de vanzari. in noua sa functie, este responsabil de coordonarea departamentului comercial al companiei.

“Ma bucur sa ma alatur echipei DocProcess, o companie care a inregistrat o crestere constanta in ultimii ani, aflata in plin proces de expansiune, atat la nivel regional, cat si international. Pe langa traseul ascendent al companiei, m-a atras foarte mult si conceptul din spatele serviciilor, concept care este in acord cu filosofia mea de om de vanzari, cu orientare pe eficienta si nu pe efort, respectiv ‘work bright, not hard!’", zice Gabriel Gavrila.

Gabriel Gavrila va fi parte, astfel, din echipa de management a companiei si aduce in DocProcess experienta sa de peste 15 ani in sectorul tehnologic.

Aceasta il pozitioneaza ca expert in zona de eficientizare si automatizare a proceselor de business. in rolurile anterioare – la Asseco SEE Romania, Telekom Romania si GTS Telekom – Gabriel a coordonat echipe de vanzari B2B concentrate pe actiuni de new business development si expansiune regionala.

“Suntem incantati sa-l avem pe Gabriel la bord. Sunt increzator ca experienta si cunostintele sale vaste despre industrie ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de lider pe piata din Romania si sa mentinem relatii puternice cu clientii nostri", a spus Liviu Apolozan, fondator, Presedinte al Consiliului de administratie si Vice Presedinte de Strategie al DocProcess.

Despre DocProcess

Infiintata in anul 2005 de Liviu Apolozan, DocProcess sustine procesul de eficientizare a companiilor prin transformare digitala.

Platformele DocProcess automatizeaza procesele de achizitii, logistice si financiar-contabile (Purchase-to-Pay, Order-to-Cash, Contract Management si Document / Record Management) ajutand companiile sa elimine hartia si munca manuala repetitiva.

Peste 3.200 de clienti la nivel global au devenit mai productivi si mai eficienti prin utilizarea platformei DocProcess. Compania este prezenta atat in Romania, prin doua birouri (Bucuresti si Brasov), cat si in Franta (Grenoble).

in 2018, DocProcess a deschis un centru de cercetare si dezvoltare in tehnologie in afara Romaniei, in Franta, la Grenoble si a anuntat noi planuri de extindere.

in acelasi an, fondatorul companiei, Liviu Apolozan, a primit premiul Technology Emerging Entrepreneur din partea companiei de consultanta Ernst & Young, DocProcess a obtinut trofeul "Made In Romania" din partea Bursei de Valori Bucuresti, iar in 2019 a fost numit "National Winner" in cadrul European Business Awards.

 

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "DocProcess angajeaza un nou director de vanzari, Gabriel Gavrila":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".