Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal. Lipsa codului COR din REVISAL, cum se procedeaza?

02 /Iul2018
Tags: responsabil protectia datelordpofisa de post responsabil protectia datelor

Ca legea privind protectia datelor cu caracter personal a intrat in vigoare la data de 25 mai 2018 nu mai este un secret pentru nimeni, asa ca angajatorii ar trebui sa fie atenti la noua legislatie.

Iata o speta intalnita pe PortalCodulMuncii.ro: "Am incercat sa inregistrez in Revisal versiunea 6.0.6.0 functia de Ofiter cu protectia datelor sau Responsabil cu protectia datelor. In COR exista Cod COR 242231, dar in Revisal nu exista acest Cod COR. Cum procedam sa inregistram aceasta functie in Revisal ? A aparut o versiune noua si imbunatatita ? Mai ales ca functioneaza dupa o lege abrogata."

 

Raspunsul specialistilor:

In situatia in care in nomenclatorul din REVISAL nu este prevazut un anumit cod COR consideram ca puteti sa identificati un cod cor cat mai apropiat si sa il inregistrati pe acesta. In actul aditional la contractul individual de munca veti mentiona insa codul COR corect.

Este necesar si sa transmiteti o adresa catre inspectoratul teritorial de munca in care sa mentionati lipsa acestui cod COR din REVISAL.

Atunci cand aplicatia REVISAL va fi actualizata cu acest cod COR, va trebui sa efectuati o corectie in sensul ca veti corecta codul cu cel corect.

    


Fisa de post pentru un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal


I. Identificarea postului

 
1. Numele si prenumele titularului: ................
 
Denumirea postului: Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal
 [Daca in organigrama dvs. denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa si denumirea din COR.]
 
2. Pozitia in COR / Cod: 242231

...vezi fisa completa de post aici >>>


Sursa: PortalCodulMuncii

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal. Lipsa codului COR din REVISAL, cum se procedeaza?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".