Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Agenda Managerului HR 2022. Ce inseamna si ce trebuie sa cuprinda?

24 /Mar2022
Agenda Managerului HR 2022. Ce inseamna si ce trebuie sa cuprinda?
Tags: agenda manager hrteste de personalitate

Este combinatia pe care v-o propune Agenda Managerului HR 2022, un produs atipic, unic, de care – va garantam – nu va veti mai dezlipi pe tot parcursul anului urmator.

Ce este atat de special la aceasta agenda?

Este vorba de structura sa aparte, de organizarea sa inedita. In primul rand ea contine 52 de sectiuni distincte, cate una pentru fiecare saptamana din 2022, unde va puteti planifica foarte eficient activitatea, fara sa aveti grija spatiului (dispuneti de un numar generos de pagini pentru notite).

Si, in al doilea rand, agenda va ofera la inceputul fiecarei luni a anului doua elemente, unul foarte util, celalalt amuzant:

   Teste profesioniste de personalitate pe care le puteti aplica angajatilor actuali sau candidatilor care se prezinta la interviurile de angajare. Aveti astfel posibilitatea sa identificati mai usor inclinatiile, abilitatile, punctele tari/slabe ale celor cu care lucrati si sa-i directionati cu precizie spre posturile si carierele cele mai potrivite pentru ei.

   O caricatura pur si simplu brilianta, pe o tema legata de HR, care va va face sa radeti in hohote. In imaginile care ilustreaza aceasta scrisoare gasiti doar cateva exemple, in total agenda contine 12 caricaturi. Si ele dovedesc foarte clar cat de amuzante pot fi situatiile cotidiene legate de interviul de angajare, relatiile cu sefii, promovarile in firma, grila de salarizare, securitatea si sanatatea muncii etc.
 

Oferta speciala! REDUCERE 50% din pretul standard! Pret: 35 lei + TVA, redus de la 70 lei + TVA, detalii aici >>>


“Agenda Managerului HR 2022” va ofera teste de personalitate pentru urmatoarele domenii!

Test 1. Workaholic sau relaxat
Test 2. Prietenos sau nesociabil
Test 3. Abilitatea de comunicare
Test 4. Adaptarea la schimbare
Test 5. Lider sau executant
Test 6. Reactia la stres
Test 7.Stilul de conducere
Test 8. Activ sau meditativ
Test 9. Atentia distributiva (testul Praga)
Test 10. Inteligenta emotionala
Test 11. Capacitatea de concentrare
Test 12.Tipul de temperament (Keirsey)

Da, vreau sa comand Agenda Managerului HR 2022, detalii aici >>>


Comandati acum “Agenda Managerului HR 2022”! O puteti face si cadou

Agenda Managerului HR 2022 este un produs de top, super-util, 100% original, spectaculos prin continut si care arata impecabil. Si tocmai datorita acestor atuuri, agenda constituie totodata si un cadou perfect!

Intr-adevar, puteti comanda Agenda Managerului HR 2022 atat pentru dvs., cat si pentru a o face cadou. Ea este un excelent cadou pentru oricine, pentru ca practic oricine are nevoie de o agenda ca sa-si organizeze eficient activitatea. In plus, toti cei care o vor primi vor fi placut surprinsi sa recunoasca in caricaturi situatii cu care sigur s-au confruntat si ei la locul lor de munca. 

Nu uitati, suntem la inceputul anului 2022, o perioada excelenta pentru a va consolida relatiile (de orice fel) printr-un cadou potrivit! Ceva nu foarte scump, dar de efect, astfel incat destinatarul sa fie sincer incantat. Agenda Managerului HR 2022 este cadoul perfect!

Comandati chiar acum Agenda Managerului HR 2022 >>>

 

de Ionut Petre


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Agenda Managerului HR 2022. Ce inseamna si ce trebuie sa cuprinda?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".