Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Peste 1.200 de locuri de munca in strainatate. Joburi disponibile in Spatiul Economic European

10 /Mai2018
Tags: locuri de munca strainatate 2018euresspatiul economic european

Cei interesati sa munceasca in strainatate au motive de bucurie, avand in vedere ca angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitia romanilor, prin intermediul retelei Eures, 1.255 de locuri de munca.

Cele sunt disponibile mai multe in Germania si Olanda, conform unui comunicat de presa al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

In acest context, este demn de mentionat ca in Germania sunt disponibile 900 de posturi vacante, din care: 400 pentru manipulant bagaje, 200 pentru sofer manipulare bagaje, 53 pentru lacatus, 52 pentru electrician, 51 pentru sudor, 50 pentru instalator, respectiv 21 pentru sofer de camion. De asemenea, exista locuri de munca libere pentru bucatar (12), manipulant marfuri si personal in domeniul gastronomic (cate 10), demi chef de rang (8), dezvoltator software (7), ospatar pentru bachete si personal servire la bar (cate 5), ingrijitor de animale (bovine), mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare, montator structuri din otel si montator instalatii electrice (cate doua), cosmetician, commis de partie, chef de partie, demi chef de partie, dezvoltator senior front-end, maseur, macaragiu si programator Full-Stack in dezvoltare de produse (cate un post).

Locuri de munca si in Olanda

In Olanda, angajatorii ofera 205 locuri de munca vacante, cele mai multe (cate 50) pentru sortator si impachetator bulbi de flori si operatori la masini pentru bulbi de flori. Totodata, sunt disponibile 25 de locuri pentru culegatori de ciuperci, 20 pentru operator masini, 15 pentru culegator capsuni, cate 10 pentru culegator de ardei si lacatus, respectiv cate cinci posturi pentru culegator si sortator de flori, culegator afine, inginer, inginer mecanic si sudor.

Mai mult decat atat, sunt puse la dispozitie posturi in: Polonia (40), Cehia (30), Norvegia (15), Ungaria (14), Finlanda, Luxemburg, Spania si Malta (cate 10), Austria si Estonia (cate 5) si Belgia (1).

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.


Sursa: ANOFM

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Peste 1.200 de locuri de munca in strainatate. Joburi disponibile in Spatiul Economic European":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".