Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Peste 800 de invitati, prezenti la Gala Women in Economy 2020

04 /Mar2020
Tags: femei antreprenorgala women in economy 2020conaf 2020 evenimente

In cadrul Galei "Women in Economy 2020", participa peste 800 de invitati, iar evenimentul premiaza excelenta in business.

"Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din Romania trebuie recunoscute. Cu o educatie academica solida, acestea au reusit sa-si dovedeasca valoarea intr-un mediu extrem de complicat. Indispensabile in organizatii, fac parte din board-uri si chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente in Romania. Mai mult, cu munca si perseverenta, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reusit sa gaseasca veritabile retete de succes", transmite comunicatul oficial.

Potrivit Cristinei Chiriac, presedintele Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin, Gala CONAF 2020 sustine egalitatea de sanse si egalitatea de gen, iar evenimentul se va bucura de prezenta presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si a premierului interimar, Ludovic Orban, transmite Agerpres.

"Organizatia noastra este una tanara, care a coagulat puterea femeilor de afaceri din toate domeniile economice si nu s-a ferit sa ridice problemele mediului de afaceri si sa ofere solutii. incepand de anul trecut, celebram eforturile femeilor de succes prin Gala CONAF. Femeile de afaceri au demonstrat ca pot face performanta, la nivel de top managemement, in orice domeniu economic - de la IT, servicii, industrie grea, industrie usoara, resurse subterane, comunicatii, art and design. Gala CONAF 2020 sustine astfel egalitatea de sanse si egalitatea de gen, marcand anul acesta o premiera - trofeele vor fi oferite doamnelor exclusiv de catre domni. Evenimentul va avea o amploare deosebita, se va tine in prezenta a peste 800 de invitati, antreprenorii de top vor darui sau vor primi premii, iar prezenta Excelentei Sale, presedintele Klaus Werner Iohannis si a premierului interimar Ludovic Orban, ne onoreaza si le multumesc", a afirmat Cristina Chiriac.

Gala "Women in Economy" 2020 va aduce in premiera in atentia autoritatilor si a celor mai importanti reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania prezenti la Ateneul Roman, rezultatele studiului KeysFinn privind Antreprenoriatul feminin, un deceniu de provocari. Era 4.0. in aceeasi nota vor fi prezentate si concluziile sondajului "Rata natalitatii in Romania", realizat de Dynamik HR, la cererea CONAF.

La eveniment au fost invitate peste 800 de persoane, oameni de afaceri din Romania si din strainatate, parteneri si reprezentanti ai institutiilor care sustin implicarea si dezvoltarea initiativelor feminine in afaceri, in societate sau in cultura.

Gala "Women in Economy" este la a doua editie si continua seria initiativelor organizate de CONAF, prin care se celebreaza performanta, fara a ocoli problemele si temele sensibile din economia romaneasca.

La prima editie a Galei "Women in Economy", care a avut loc pe 7 martie 2019 la Opera Nationala Bucuresti, Christina Verchere - CEO OMV Petrom, Corina Popescu- director general Electrica, Liudmila Clomoc - CEO Orange, Raluca Crisan - director general Divizia Imobiliara Immochian, Anca Vlad - presedinte Fildas-Catena, Mariuca Talpes - Bit Defender, Mihaela Marcu - fondator Medlife, Adriana Cristea - director general ARC Parc Industrial Dej, Camelia sucu - fondator Class Living, Lucia Morariu - director general Eximtur, Daniela Kasper - Kasper Imobiliare, Nora Seroussi - Seroussi, Osnat Peled - presedinte BWFR, au fost premiate pentru Excelenta in Antreprenoriatul Feminin.

CONAF este singura entitate confederativa din Romania ce are ca obiectiv principal sustinerea si promovarea antreprenoriatului feminin, implicandu-se activ in diferite proiecte economice, sociale si culturale. inca de la inceputul acestor demersuri, sprijinite permanent de catre Administratia Prezidentiala, confederatia a militat pentru o economie puternica si competitiva pe plan international, fiind semnate o serie de parteneriate cu alte organizatii la nivel european.

Gala "Women in Economy" 2020 este un eveniment organizat de Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) si Patronatul Femeilor Antreprenor (PFA), in parteneriat cu Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

CONAF reuneste interesele femeilor antreprenor, promoveaza si sustine antreprenoriatul romanesc, deschizand orizonturi de colaborare si cooperare atat pe plan intern cat si international. Confederatia a luat fiinta ca urmare a necesitatii de a crea o cultura antreprenoriala adaptata la noile trenduri in materie de business. in prezent, 28,9% dintre antreprenorii romani sunt femei, iar vocea femeilor antreprenor trebuie sa se faca auzita. CONAF s-a nascut prin asocierea a 2 Federatii patronale, 6 Patronate si 5 Asociatii nationale.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Peste 800 de invitati, prezenti la Gala Women in Economy 2020":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".