Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

NNDKP a asistat Edenred in achizitionarea platformei Benefit Online

09 /Dec2019
Tags: ticheteedenredplatforma benefit online

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a acordat asistenta juridica grupului Edenred, cel mai mare emitent de carduri si tichete de beneficii pentru salariati, in legatura cu achizitionarea Benefit Online, o platforma extinsa de beneficii extrasalariale flexibile din Romania.

NNDKP a asistat Edenred in toate etapele tranzactiei, cu o echipa multidisciplinara coordonata de Corina Dumitru, Partener (Corporate/M&A), cu suportul Adrianei Gaspar, Partener Senior (Corporate/M&A) si sustinuta de avocati si consultanti din mai multe arii de practica (M&A, IP, Concurenta, Consultanta Fiscala).

"Suntem mandri ca echipa NNDKP a fost implicata in aceasta achizitie, care va contribui la dezvoltarea sectorului beneficiilor extra-salariale pentru angajatii din Romania, in contextul in care companiile romanesti acorda tot mai multa atentie acestor tipuri de beneficii.  Tranzactia s-a dovedit deosebit de interesanta si provocatoare atat prin scop cat si in considerarea aspectelor juridice si tehnice si a intalnirii dintre doua perspective diferite, dar complementare, cea a unei organizatii internationale si cea antreprenoriala." a declarat Corina Dumitru, Partener NNDKP.

Tranzactia se inscrie in linia strategica de extindere internationala anuntata de Edenred care opereaza in acest moment solutii similare pe piete precum Franta, Marea Britanie sau Cehia.

Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri in Romania de aproape 30 de ani, fiind recunoscuta ca un pionier al pietei de profil locale. Cu birouri la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov, NNDKP ofera servicii de avocatura si consultanta fiscala complete companiilor active in diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor trei decenii de activitate, avocatii NNDKP au oferit asistenta juridica si reprezentare in tranzactii si proiecte reper pentru evolutia comunitatii de afaceri din Romania, inclusiv in domenii inovatoare, considerate inca de nisa si care au implicat atat companii internationale, cat si antreprenori locali.

Firma reprezinta Romania in unele dintre cele mai importante asociatii profesionale la nivel international - Lex Mundi, World Services Group - si este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasata in mod constant pe primele pozitii in toate ariile de practica de catre Chambers & Partners, Legal500 si IFLR1000.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "NNDKP a asistat Edenred in achizitionarea platformei Benefit Online":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".