Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Prima companie mare care anunta majorari de salariu de la 1 martie 2020

19 /Feb2020
Tags: majorare salariu 2020salariu 1 martie 2020salariu net

Chiar daca nenumarate companii au precizat, in cadrul mai multor sondaje, ca au in plan pentru anul in curs majorarea salariilor angajatilor, prima companie care a anuntat marirea salariilor va trece la fapte concrete incepand cu prima zi a lunii martie.

Astfel, incepand cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl in Romania va avea o medie lunara de peste 4.000 lei brut, adica aprximativ 2.500 lei net. 

"In anul financiar 2020, niciun angajat Lidl Romania nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 4.000 lei brut (aproximativ 2.500 lei net), suma ce include salariu, tichetele de masa, primele anuale de Paste si de Craciun, precum si alte tipuri de sporuri", transmite compania printr-un comunicat rceent. 

Totodata, odata cu majorarea venitului minim, compania extinde si pachetul de beneficii si compensatii pentru toti angajatii. Printre noile beneficii incluse se numara: o zi libera cu ocazia zilei de nastere, o zi suplimentara de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani in companie, precum si cresteri ale sporurilor speciale. 

In plus, compania a anuntat ca are in plan sa creeze circa 1.000 de locuri noi de munca in toata tara. Pentru anul financiar care va incepe la 1 martie 2020, Lidl are in plan investirea unui miliard de lei in Romania in extinderea retelei de magazine, fapt care atrage dupa sine si crearea de noi locuri de munca.

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Prima companie mare care anunta majorari de salariu de la 1 martie 2020":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".